Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość phi też mi coś
kurde i niby czym się ten katalog różni od wrześniowego? pytam no czym ? inne są fotki tylko a produkty takie same, i ceny chyba też ( jak na pobieżne zerknięcie) się identyczne wydają.

Gość dokładnie
firma ostatnio coraz mniej sie stara. Jako prezenty czy nagrody za wprowadzanie nowych dają produkty wycofane z katalogu.WSTYD!!! Napewno mne to nie zachęci do dalszej pracy. Grupa sie rozpada, za pare miesięcy zostane sama. Chyba delikatnie zaczynam sie wycofywać.

Faktycznie katalog słaby. Ludzi powoli się wycofują. Ja jeszcze powalcze ale nic na siłę. Z promocji po prostu nie biorę nic:(

Gość phi też mi coś
ja po prostu nie rozumiem jednego!!!!!! jak można praktycznie przedrukować katalog ??????????????????????????????????????? niech wydają katalogi rzadziej ale się bardziej postarają, przecież w październiku jest to samo co we wrześniu, heh może chcą zarobić na nas biednych konsultantkach, które bulą za te bezadziejne katalogi 2,50???? poraża

Gość funieczka
RZECZYWIŚCIE TRAGEDIA!!!!!!!!!!DROŻYZNA, !!!!!!!!!!Katalog tragiczny!!!!!!!!

Gość Mockingbird
Zgadzam się z wami dziewczyny-produkty w katalogu takie same,ceny też....miałam się skusic na żel pod prysznic ale za 13 lub 12 zł to ja podziękuję

Gość en.c89
Ceny są zbliżone. Jedna nowość - szampon :| A farb dalej nie ma....

Gość Izabela B.
Z farb również jestem wkurzona..czekam już 2 mies. i nie kupuję żadenej w drogerii.ale w końcu kupię bo ileż można. gdyby nie to że ich nie ma miałabym zamówienie na 10sztuk niezależnie od kwoty! Wiecie, nie widzę by obsługa tej firmy coś sobie robiła z naszych uwag. Zacznie jak nikt nic nie będzie zamawiać i znów będą usilnie szukać konsultantek.

Gość aga 86
Izabela ja troche nie rozumiem, nie mozesz pójśc do drogerii i kupic sobie farby loreala albo nutrisse natea garnier, one są lepsze jakościowo niż te z faberlica, maja wieksze palety kolorów i sa trwalsze bez kitu , z ciekawości weszłam na stronke faberlica (bo jak pisałąm nie zamawiam od ponad pół roku i nie bde zamawiać) i faktycznie ten katalog jest prawie taki sam jak ostatni, może ceny nie są takie wysokie, natomiast co za niektore produkty sa wygórowane np żele pod prysznic , czy produkty do włosów, a wiem bo sprawdziłam te odzywki nie sa lepsze od niektórych drogeryjnych (które sas tansze), więc generalnie nie opłaca się zamawiać czegoś w ciemno z katalogu, jak mozna kupic równie dobre i czesto lepsze w zwykłych sklepach a katalogi wcale jakos specjalnie nie kusza i nie zachecaja do zakupów ja tera , w sumie od 4 lat , siedze w avonie, w miedzyczasie był chwilowo faberlic, ale teraz mam ochote na oriflame, bo ostatnio kilka ich produktów zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie

Gość Izabela B.
Używałam od paru mies. farb od Faberlic i własnie byłam z nich bardzo zadowolona,dlatego czekałam na ich ponowne wystapienie..ale teraz już nie mam ochoty na nie czekać.

No to zpraszam wszystkie panie zainteresowane oriflame do mnie:) Ja pomino, ze zajmuję sie faberlic, prowadze również oriflame. Teraz jest dobry czas na wpisanie się. Firma proponuje fajny program na powitanie. WPISOWE 1 ZŁ Zrealizuj zamówienia za co najmniej 100 PP w Katalogu, w którym dołączyłeś do Klubu Oriflame, w prezencie otrzymujesz rabat o wartości 20 zł na zakupy z następnego Katalogu! Zrealizuj zamówienia za co najmniej 100 PP w drugim etapie Programu Witamy, w prezencie otrzymujesz rabat o wartości 30 zł na zakupy z następnego Katalogu! Zrealizuj zamówienia za co najmniej 100 PP w trzecim etapie Programu Witamy, w prezencie otrzymujesz rabat o wartości 40 zł na zakupy z następnego Katalogu! Dodatkowo otrzymasz MP3 GRATIS!!! Jak zdobyć prezenty w Programie Witamy? Zrób zakupy o łącznej wartości co najmniej 100 punktów premiowych (o wiele łatwiej je zdobyć niż w faberlic) w każdym z trzech kolejnych Katalogów od momentu rejestracji w Klubie Oriflame Jak zostać konsultantem/ką? Odezwij się do mnie, ja Ci prześlę cały pakiet. ZAPRASZAM!!! GG 8791381 Można też zamówić u mnie kosmetyki z bieżącego katalogu w promocyjnych cenach. Zapraszam

Gość Mockingbird
Dziewczyny to nie forum o oriflame tylko o Faberlicu!Więc piszmy o nim....

Gość Izabela B.
dostalam paczke. chyba rezygnuje z fl.

Gość Izabela B.
aha i na nowych próbkach pomadek też są inne numery niż na katalogu.. mam sama dopasować sobie względem upodobania czy intuicji?

Gość Mockingbird
Firmie barkuje dokładności....Nowości też mało,w sumie to nic...Ceny za bardzo wygórowne...I totalny brak reklam...

Gość Izabela B.
Kody próbek pomadek są inne od kodów pomadek ponieważ jest to inny produkt. Jeśli jest Pani zainteresowana kupnem pomadki, której próbka się Pani spodoba można podczas składania zamówienie wpisac kod próbki w polu UWAGI. super nie? ale problem napisac odrazu..

Gość aga 86
sorki, że sie wtrace Iza to ma się rozumiec dali ci próbki pomadek z kosmosu, ktorych w katalogu nie ma ? to po co im takie próbki

Gość Izabela B.
Próbki są pomadek z katalogu ale maja inne kody!

Gość aga 86
aaa...to i tak nie fajnie heh

Gość Izabela B.
Tak.. byłoby ok gdyby do tych próbek dołączali faktycznie karteczke który kod odpowiada rezcywistej pomadce, a nie żebym ja pisała e-maila ze skargą a oni wtedy łaskawie i z oczywistym przekonaniem, że tak jest podawali.. i jeszcze może zdziwienie,że ja o tym niewiem?

Gość phi też mi coś
czyli jednym słowem jeden wielki zamęt. jednak podobają mi się pomadki z katalogu wrześniowego oraz zastanawiam się nad kremem Równy Ton, miała już któraś z was dziewczyny ? jakie odczucia ?

Gość Izabela B.
Ten na dzien fajnie matuje :)

Gość Mockingbird
ja Wam polecam krem przeciw odciskom i odgniotom...w pażdziernikowym katalogu zmienili nazwę...

Gość Izabela B.
No właśnie czy to nie bez sensu w serii dla rąk i w serii dla nóg dać prawie takim sam kosmetyk o takiej samej nazwie, peeling dla rąk i nóg ? :/ Przeciesz odciski o odgnioty to zupełnie co innego..chyba że zmienili całkiem kosmetyk. A ja własnie wypróbowałam BALSAM Krasa "Objętość i blask'' włoski są fajne, podobne jak po tym balsamie na bazie protein z pszenicy.

Gość Mockingbird
Wiecie co mnie denerwuje w opisach kosmetyków?Opisane są och i ach jakie to one cudowne,świetne działanie...badania konsumenckie itd...a jak kupujemy to okazuje się że to wielka beznadzieja!

Ja już od dawna mam serdecznie dość faberlica od 3 miesięcy jestem w avonie i mimo, że konsultantek tej firmy jest multum to i tak mam naprawde sporo zamówień bo kobiety znają tę firmę a ceny (szczególnie w promocjach) są bardzo atrakcyjne. Nie myslałam że moja współpraca z faberlic bedzie wyglądać tak jak teraz - jedna osoba zamówiła balsam i maskę do włosów - porażka.

Gość mileta
Fabe, jak zamawia się kosmetyki w Oriflame, ile wynosi przesyłka, czy jest jakiś miesięczne minimum, za które musisz miesięcznie zamawiać, czy tak jak w Faberlic można w każdej chwili zrezygnować z bycia konsultantką? Ja też zaczynam się zniechęcać do Faberlic. W tym miesiącu miałam zamówienie na 72zł:(