Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Izabela B.
Który to dokładnie kod kremu?

Gość en.c89
Nie wiem czy już wiecie, ale pisalam do BOK'u i katalog grudzien bedzie w sprzedazy dopiero pod koniec następnego tygodnia :( w wersji elektornicznej pojawi się troszkę wcześniej. Katalog będzie obowiazywał przez prawie półtora miesiąca 1.12-13.01 i obejmie wprowadzenie kilkunastu nowośći produktowych, będacych zapowiedziami m. in. nowych serii. W ofercie pojawią się m.in. Natomiast po 15.12.2008 dostępne będą poniższe nowości: 0349 - tonik do demakijażu oczu 1017 - krem zwężający pory 1016 - tri-roll pod oczy 5066 - 5068 kredki aquamarine 5070 - Duel "brąz" 8324 - sól do kąpieli 2060-krem-brule 8323-maska do włosów (nie rozumiem jak po 15tym ? to w katalogu ich nie będzi? :/ ) Poza tym dowiedzialam się, że jak zloży sie teraz zamowienie i wpisze kod katalogów, to zaraz po pojawieniu sie ich na magazynie faberlic wysyła je na swój koszt konsultantkom. Tyle dla informacji jakby ktoś był zainteresowany a nie wiedzial. Musimy czekać . . .

Gość Izabela B.
Myślę, że katalog będzie z tymi nowościami odrazu na styczeń, a zamawiać będzie je można dopiero po 15-stym bo wcześniej będą niedostępne :/ Jak zwykle masa utrudnień.

Gość Mała7777
Cześć dziewczyny! Kiedyś zakupiłam rewelacyjne mleczko oczyszczające do demakijażu o symbolu A1 czy któras z Was wie jak można je jeszcze zdobyć, bo w katalogu go nie ma :(

Gość Mała7777
Cześć dziewczyny! Kiedyś zakupiłam rewelacyjne mleczko oczyszczające do demakijażu o symbolu A1 czy któras z Was wie jak można je jeszcze zdobyć, bo w katalogu go nie ma :(

Gość Mała77777
cześć dziewczyny! Kiedyś zakupiłam rewelacyjne mleczko oczyszczające do demakijażu o symbolu A1 czy któras z Was wie jak można je jeszcze zdobyć, bo w katalogu go nie ma :(

Gość Izabela B.
Nie ma go już, jeszcze w tamtym miesiący była ich wyprzedaż tych kosmetyów z tej i innych serii,ale już nie ma. Także nie ma na co liczyć, serie już nie wróca.

Gość Izabela B.
Zla wiadomość..katalog na grudzień pojawi się najwcześniej 1.12.2008, oczywiście w wersji elektronicznej pojawi się troszkę wcześniej.

Gość Mockingbird
Nie wydaje Wam się to beznadziejne?Co ja mam powiedzieć klientkom?Zamawiajcie szybko jeżeli chcecie dostać przed świętami?Mam nadzieję że po raz ostatni faberlic stawia nas w takiej sytuacji...

Gość Izabela B.
No to ciekawie..

Gość proszę o informację
na temat wody toaletowej "Sleza Yurate" :) zastanawiam się nad jej zakupem, a informację na jej temat (opinie użytkowniczek) ;) są bardzo skąpe szczególnie interesują mnie odczucia osób, które używały tych perfum (zapach, trwałość) i czy może jest podobna do jakiegoś innego znanego zapachu :) z góry wielkie dzięki 🌻

Gość proszę o informację
na temat wody toaletowej "Sleza Yurate" :) zastanawiam się nad jej zakupem, a informację na jej temat (opinie użytkowniczek) ;) są bardzo skąpe szczególnie interesują mnie odczucia osób, które używały tych perfum (zapach, trwałość) i czy może jest podobna do jakiegoś innego znanego zapachu :) z góry wielkie dzięki 🌻

Gość proszę o informację

Gość proszę o informację

Gość Izabela B.
Czy może ktoś mi napisać na jakiej zasadzie działa Spray do układania włosów mocno utrwalający? Niewiele pisze w katalogu i na stronie..czy to jest na zasadzie lakieru do wlosów?

Gość en.c89
Na wilgotne włosy u nasy spryskujesz i wysuszasz ciepłym strumieniem suszarką - żeby zwiększyc objętość, a jesli sa trudne do ułozenia to całe włosy spikujesz i wysuszasz. Wg mniew on wogóle nie utrwala fryzury ani nie pomaga jej ułożyć, ale bardzo zwieksza objętość włosów. Ja spsikuje całe włopsy i wysuszam i o 50% są grubsze :)

Gość en.c89
Na wilgotne włosy u nasy spryskujesz i wysuszasz ciepłym strumieniem suszarką - żeby zwiększyc objętość, a jesli sa trudne do ułozenia to całe włosy spikujesz i wysuszasz. Wg mniew on wogóle nie utrwala fryzury ani nie pomaga jej ułożyć, ale bardzo zwieksza objętość włosów. Ja spsikuje całe włopsy i wysuszam i o 50% są grubsze :)

Gość en.c89

Gość Izabela B.
Aha. A powiedz mi: ja susze wlosy i pozniej prostuje prostownica. Czy jak je wyprostuje i spryskam to zwieksza objetosc ale nadal beda proste?

Gość en.c89
Jak je spryskasz przed suszeniem i prostowaniem to zwiekszy sie ich objętość trochę, ale jak na sucho je spryszkasz to nic nie zyskasz tylko CI sie posklejają:/ bo tez raz tak próbowałam. U mnie to na takiej zasadzie działa mnij wiecej. Tyle ze ja mam dosc geste włosy, spray kupiłam do układania, ale do ukłądania to on ma daleko,a objetość zwiększa fajnie ;)

Gość Izabela B.
Tylko mam dylemat czy go wypróbować bo trzeba mi coś na zasadzie lakieru do włosów. I mam małe ale..czy jak przed suszeniem i prostowaniem spryskam je i zwiększy mi objętość to czy po wyprostowaniu znów nie wrócą do pierwotnego stanu? Bo po prostowaniu właśnie włosów jest jeszcze 'mniej'. Ja mam raczej rzadkie włosy a jak wyprostuje chciałabym mieć je takie ale bardziej gęste..

Gość en.c89
beda proste :) nie pokrecą sie ani nic ;) i dłuzej beda proste

Gość Izabela B.
W takim razie może wypróbuje i sama się przekonam.

Witam, Właśnie odwiedziłam stronę www.faberlic.com i co widzę Rumunia, Estonia, Niemcy, Rosja, mają już dostępne grudniowe katalogi - najfajniej ogląda się rumuński (dużo nowości nas czeka), acz śmiem wątpić czy będzie to dostępne dla konsultantek w Polsce, gdyż Faberlic nasz krajowy traktuje nas po macoszemu, ciekawa jestem z czego to wynika?, zła organizacja?, Mikołaj za tydzień a tu lipa. Jeśli nawet udostępnią katalog od 01.12, to większość która po zaniżonych cenach (sprzedaje na allegro) wykupi co najlepsze, a czas oczekiwania na paczkę wyniesie kilka dni, i tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Wszystkie Faberliczki

Witam, Właśnie odwiedziłam stronę www.faberlic.com i co widzę Rumunia, Estonia, Niemcy, Rosja, mają już dostępne grudniowe katalogi - najfajniej ogląda się rumuński (dużo nowości nas czeka), acz śmiem wątpić czy będzie to dostępne dla konsultantek w Polsce, gdyż Faberlic nasz krajowy traktuje nas po macoszemu, ciekawa jestem z czego to wynika?, zła organizacja?, Mikołaj za tydzień a tu lipa. Jeśli nawet udostępnią katalog od 01.12, to większość która po zaniżonych cenach (sprzedaje na allegro) wykupi co najlepsze, a czas oczekiwania na paczkę wyniesie kilka dni, i tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Wszystkie Faberliczki

Gość Iwona.Faberlc
Widzę że koleżanka też odwiedza strony Faberlica w innych krajach. Ja te strony śledzę już d dawna. I nie tylko podglądam katalogi. Zobaczcie sobie jak tam są skalkulowane EP. U nas np za Aquamarin dostajemy 8 EP a tam ..... 17EP. To ile my musimy sprzedać żeby osiągnąć tą samą ilość EP co Estonki, Rumunki czy Węgierki. Bez komentarza.

Gość Izabela B.
Czy Polska zawsze musi byc od wszystkich gorsza?