Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Izabela B.
Zrobiłam zamówienie na grudzień i z nowości zamówiłam peeling do ciała 8322, jak wypróbuję to podziele się opinią. Póki co spróbowałam na ręce i bardzo ładnie pachnie, peeelinguje też chyba dobrze. Zamówiłam również wydłużający tusz do rzęs, musze przyznać, że ma śliczne opakowanie,zresztą jak większość tuszy i kosmetyków kolorowych.

a ja mam nowy puder rozświetlający - super! krem zwężający pory i nowość pod oczy WESOŁYCH ŚWIĄT!

a ja mam nowy puder rozświetlający - super! krem zwężający pory i nowość pod oczy WESOŁYCH ŚWIĄT!

Gość Izabela B.
I jak ten krem zwężający pory?

Gość Izabela B.
Peeling z nowej serii jest świetny :) polecam.

Gość Aalladynka
chce zostac konsultantka. tylko zastanawiam sie bo opinie sa rozne. i nie wiem czy warto. poza tym kolezanki z pracy maja do wyboru avon i oriflame i nie wiem czy to sie wdrozy jakos... co robic?

Gość Aalladynka
chce zostac konsultantka. tylko zastanawiam sie bo opinie sa rozne. i nie wiem czy warto. poza tym kolezanki z pracy maja do wyboru avon i oriflame i nie wiem czy to sie wdrozy jakos... co robic?

Gość Izabela B.
Możesz spróbować. To nic nie kosztuje, a jak nie będzie Ci szło,zawsze możesz przestać zamawiać. Myślę, że z ciekawości każdy spróbuje coś zamówić, a później się okaże. Mi troche czasu zabrało 'namawianie' i 'przekonanie' ale teraz nie narzekam aż tak ;) zawsze ktoś coś zamówi ;)

Gość Mockingbird
Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat kremu zwężającego pory...czy naprawdę działa?

Gość Izabela B.
Jakoś ucichło to forum i nie można liczyć na opinie :-(

Droga Aalladynko :) powiem Ci tak, że u mnie jest z tym różnie, są osoby które już mają dosyć Avonu itp i chcą spróbowac czegoś nowego a i są takie co nie chcą nawet zajrzeć. Musisz sama spróbować na początek, nic nie tracisz a najwyżej będziesz mieć kosmetyki:) Pozdrawiam:)

Droga Aalladynko :) powiem Ci tak, że u mnie jest z tym różnie, są osoby które już mają dosyć Avonu itp i chcą spróbowac czegoś nowego a i są takie co nie chcą nawet zajrzeć. Musisz sama spróbować na początek, nic nie tracisz a najwyżej będziesz mieć kosmetyki:) Pozdrawiam:)

Gość Izabela B.
Pewnie to co napiszę nikogo nie dziwi ale w kolejnym katalogu wszystko droższe, nie wspomnę o perfumach i nowościach. Ciekawe co będzie za pare miesięcy..ceny podskoczą do 100zł ?

Gość funieczka
NOWY KATALOG WŁAŚCIWIE PRAWIE NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD GRUDNIOWEGO.... ŻADNYCH ZMIAN NIE WIDZĘ NA KORZYŚĆ! no może ta promocja wód toaletowych jest dosyć ciekawa.... ale muszę przyznać jedno , wcale nie dbają w tym Faberlicu o konsultantki????????!!!!!!!!!!!!!!! na święta żadnych specjalnych promocji specjalnie dla nas- konsultantek, a jestem w Faberlicu już przeszło pół roku, mogę powiedzieć, że jest coraz gorzej i drożej.... no kto zamówi troszkę soli do kąpieli za 15 zł, jak dużo większe opakowanie w drogerii kosztuje ok. 6 zł??????

heh i dlatego zmieniłam firmę i tu jestem już Liderem :) a kosmetyki z Faberlica kupuje tylko na własne potrzeby :(

to teraz katalogi będą na 2 m-ce...źle się dzieje...chyba przejdę do innej firmy

to teraz katalogi będą na 2 m-ce...źle się dzieje...chyba przejdę do innej firmy

Gość Izabela B.
Pani z obsługi Faberlic pisała mi, że niedługo katalogi będą w systemie miesięcznym. Ciekawe tylko jak teraz oblicza się raporty marketingowe, na cały jeden miesiąc nie miało by sensu skoro katalogi są w innym terminie..

Gość funieczka
podejrzewam, że następny katalog będzie ważny do końca marca i tak to się wyrówna...ale cisza w Faberlicu, nawet próbek nie ma, nie wiadomo jak zamówić ten nowy katalog, bo brak go na formularzu... phi...

czas obowiązywania katalogu nr 2 od 14.04 do 23.02 a informacje o tym ile chcesz zamówic katalogów nowych wpisz w uragach

zobaczyłam katalog na \"styczeń\' i ze smutkiem ( a może i nie :/) żegnam się z firmą. Ceny takze nikogo już nie zachęcę a sama za takie pieniądze wolę kupić w Ori czy w drogerii. powariowali w tym FL i tyle.. szkoda

zobaczyłam katalog na "styczeń' i ze smutkiem ( a może i nie :/) żegnam się z firmą. Ceny takze nikogo już nie zachęcę a sama za takie pieniądze wolę kupić w Ori czy w drogerii. powariowali w tym FL i tyle.. szkoda

zobaczyłam katalog na "styczeń' i ze smutkiem ( a może i nie :/) żegnam się z firmą. Ceny takze nikogo już nie zachęcę a sama za takie pieniądze wolę kupić w Ori czy w drogerii. powariowali w tym FL i tyle.. szkoda

Gość Izabela B.
Ja zrobiłam zamówienie jeszcze z grudniowego katalogu ale jedynie dla własnych potrzeb. Na styczeń/luty pewnie też nikogo nie zachęce do niczego więc pewnie też zrezygnuje.

Gość Izabela B.
Nawet żadnych promocji tygodniowych...niewiem co się dzieje.

Gość apolu
Czy widziałyście ceny próbek perfum? 4,10zł za sztukę, przecież to kpina!

Gość Izabela B.
Właśnie zobaczyłam i jestem w szoku! Niektóre podchodzą nawet ponad 5zł!!!!! Chyba czas z tym wszystkim skończyć, bo zaczyna się cyrk na kółkach.Firma długo nie poistnieje, bo zanim się rozwineła już woda sodowa uderzyłam im do głowy i niedługo jak większość przestanie zamawiać to będąna gwałt obiżać ceny by mieć chociaż taki utarg jak z początków swej kariery!!!