Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubba77

chleb ryzowy a zaparcia

Polecane posty

Gość bubba77

Cierpie na zaparcia i zaczynam pic herbatki o dzialaniu "troszeczke przeczyszczajacym":-) Czy jedzenia chleba ryzowego w tej sytuacji nie zmniejszy efektu tej herbatki?

witaj. Generalnie ryż powoduje zaparcia...a co do chlebusia...to napewno skałada się on również z błonnika...więc nie powinno to mnieć jakiegoś negatywnego działania tej herbatki...A jaką pijesz ja odkryłam niedawno taką świetną co spala tłuszcz...

Gość AlabamaAlabama
nie zmniejszy efektu, ale nie pij tego świństwa, bo później już w ogóle bez niego nie bedziesz mogła pójść do toalety ;) jedz dużo surowych warzyw, jabłka, a także pełnoziarniste pieczywo i tyle... pozdrawiam!

Gość Mirind19
codziennie rano na czczo szklanka wody niegazowanej

Gość bubba77
Popijam slimfigure bo ma dzialanie takie jak opisalam i poprawia przemiane materii a takze zobacze jaki bedzie efekt w zrzucaniu kilogramow...bo zaczelam jesc inaczej niz dotej pory bo moje odzywianie zostawialo wiele do zyczenia i przedewszystkim ruch..:-) JUSTINE 1982=> a ty jaka pijesz herbatke? Dziekuje wam za odp i pozdrawiam!!!

Gość otreby
na zaparcia sa niezastapione, 3 lyzki wieczorem granulowanych otreb z jogurtem lub bez i po zaparciach ani sladu:)

Ja piję Skimherba..to herbatka zioła odchudzająca , która nie dziala przeczyszczająco - bóstwo;)

Gość bubba77
A gdzie ja mozna kupic ,ile kosztuje i jak sie ja stosuje? Na czym polega jej dzialanie i czy widac efekty????

Kupiłam ją w sklepie ziołowym...cena za 21 torebek to ok 7 złotych. Pije się od 2 do 3 razy dziennie przed posiłkami. A efekt...wiadomo jaki..chudnięcie;) Pozdrawiam. No i faktycznie nie powoduje sraczki:):)

Gość taka jedna pannica
garść muesli tradycyjnego z odrobiną mleka - smakuje obrzydliwie, ale efekty są porażające. ja niegdyś niekupająca 3-4 dni, dziś jak bóg przykazał, co dziń rano kupka jak tralalala. polecam, natomiast odradzam herbatki wspomagające :o pozdr.

Gość powiedzmi
a jakie dokładnie to jest musli???

Gość gość
Ryż powoduje zatwardzenie