Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona Malwina

Po pierwszym razie!

Polecane posty

Gość zrozpaczona Malwina

Czy po pierwszym razie może się spóźniać okres?czy oznacza to że jestem w ciąży?przoszę pomóżcie!

Okres nie powinien spózniać sie z powodu pierwszego razu...no chyba,ze wiązał sie on z ogromnym stresem,albo jesli od tego czasu ciągle myślisz np.o tym czy zaszłaś w ciąże i w związku z tym żyjesz w stresie.Wtedy okres może się spózniać, ale jako reakcja na stres,a nie na pierwszy raz:)

Gość mlodsza siostra
a stosowalas antykoncepcje?

Dziewczyno czy to jest pierwszy raz czy dziesiąty zawsze mozna zajsc w ciążę,jezeli się nie zabezpieczyliscie.W ogóle nie rozumie takich pytan?

Gość zrozpacozona Malwina
młodszo siostro miała tak jakby dwie antykoncepcje: prezyrwatywa i uprawiałam sex w dni nie płodne!od trzech mam regularną miesiączkę!więc bardzo sie boję że jestem w ciąży!

Ludzie nie zabierajcie się za bzykanko jezeli nie potraficie się zabezpieczyć...i przestancie zakladać durne topiki tu Ci nikt nie pomoze zbieraj dupe i do lekarza

eh Amant znak zodiaku sie zgadza, w przedziale imiennym jeszcze sie mieszcze (nawet podwojnie) ale chyba jestem za mloda :O

spokojnie jeżeli perzerwatywa nie pękła i nic z niej nie wyleciało ( co jest raczej nie możliwe) to an bank nie jesteś w ciąży , sresik masz i tyle ;) bedzie good,3 maj się ;) daj znać jak się zjawi @ ;)

Gość zrozpaczona Malwina
Dzięki z otuchę!nie pękła!ale ja nie umiem nie myśleć o tym że możliwe że jestem w ciąży:( ale jeśli mówisz że raczej nie jestem w ciąży to trochę się uspokoiłam! to był mój pierwszy raz i nie chcę żebym od razu to była wpadka:(

Gość MALARZ...
spoko!!! moja love po pierwszym razie miała okres spoźniony o 2 tygodnie!!! :) (tylko że ona nieregularnie miesiączkuje) ja już starym powiedziałem że bede ojcem :) a tu taka niespodzianka!!! im bardziej się strsujesz tym gorzej!!! bierz gorące kąpiele i wypij sporo wina to powinno przyśpieszyc okres (na niektórych działa) trzymaj się! na bank stres, jakaś infekcja (moze się odchudzasz?) spowodowało ze jeszcze nie masz!!! jeśli guma nie pekła i dni "teoretycznie' nie płodne nie musisz sie martwić na zapas!! a jeśli nie daje Ci to spokoju kup test i przekonasz się że bedzie negatywny. pozdrawiam!

Gość jak nic jesteś w ciązy......
:-P ehhhhh głupie te młode siksy....😭

Gość zrozpaczona Malwina
no a ja regularnie mam okres!zrobiłam test tak jak poradziłeś i wyszedł negatywnie:) NIE JESTEM W CIAŻY:)) mam nadzieje że miesiączka niedługo przyjdzię!!!

Gość zrozpaczona Malwina
Ty kajzerka nie bądź taka mądra bo napewno też kiedyś bałaś się że jesteś w ciąży!a dla Twojej wiadomośi zrobiłam tes i nie jestem w ciąży:P