Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diuna75

Dobry smak i gust ...czy macie na to jakiś kanon

Polecane posty

Gość Diuna75

pstanowiłam założyć topic ,który jest przeciwieństwem tematu najwiekszy kicz i obciach prosze o opinie bo również bardzo jestem ich ciekawa !!co dla Was jest na czasie i co lub kto jest dla was autorytetem ,wzorem i kanonem ideau. pozdrawiam

Gość PAOOOLA
MOIM ZDANIE W DOBRYM GUŚCI JEST COŚ NA CZASIE ALE SKROMNE I NIE WYZYWAJĄCE.

Gość PAOOOLA
NIE NAWIDZE WYDEKOLTOWANYCH DAM ZE ZŁOTYMI BUTAMI I TOREBKAI, ZA TO LUBIE CZERŃ, BIEL, CZERWIEŃ, BLUZKI W ŁÓDKĘ KLASYCZNE DZINSY, FAJNE MODNE BUTKI, DOBRE PERFUMIK, KTÓRYCH NIE CZUĆ W CAŁYM AUTOBUSIE I TAKIE TAM NORMALNOŚCI

Gość PAOOOLA
napiszcie co lubićie bo ten topic jest fajny

Gość Felek Ludożerca
ci , ktorzy sa po studiach nie pierdza i to jest w dobrym tonie a jak nawet im sie zdarzy to takie magisterskie nie smierdzi, w przeciwienstwie do robotniczego pierdu , ktory az przyprawia ekologow o klopot.

Gość Diuna75
fizyczny ideał faceta dla mnie to koleś z Leonarda da Vinci "studium nad ciałem człowieka ". szkoda ,że tylko tylko narysowany ....

Gość a no to zależy
bo dosadnypierd jest całkiem gustowny

Gość loj janku
Zlote sandalki na opalonych nogach ( takie z cienkich paseczkow) sa super. Piekne dekoldy z piekna bizuteria tez sa piekne. Dobrze jest nie generalizowac. Dobry gust polega na umiejetnym polaczeniu ubrania z akcesoriami i umiejetnym tego noszeniu w odpowiednich sytuacjach w zyciu. Na przyklad taki duzy dekold albo zlote sandalki ninfy na pewno nie nadaja sie do kosciola czy do biura.

Gość PAOOOLA
ale ja myśle o takich labadziarskich bazarowych gadzetach których pełno łazi po ulicach i gadaj że tak jest super , pewnie że zdarzaja się przypadki ładnych złotych buciczków ale to wymaga okazji i osoby a nie modne złote buty to wszystkie labadziary w złotych butach, modny turkus to same turkusowe dziwoje na ulicy to jest masakra

Gość PAOOOLA
a niestety 90 % tak chodzi maskara powini zamknąć wszystkie targi i tandeciarskie sklepy tak uważam

Gość Jeszcze nie
ale wymyslilas ! Zamknac, a za co i gdzie te biedne, nie majace gustu dziewczeta beda sie ubierac, zreszta mozna kupic cos w miare za takim targu

Gość PAOOOLA
wiem wiem bo sama czasem lubie tam uderzyć na zakupki ale mnie zdenerwowało takie gadanie że jak się założy rzeczy pasujące do siebie to już się wygląda pięknie i gustownie a to nie prawda

Gość indianka*
{na pewno osoba czysta, schludna, jesliw losy farbowane to bez odrostow , ladne czyste paznokcie , zdrowa cera } dla meni absolutny hit to skora skórzany plaszczyk dodaje kobiecie duzo seksapilu i elegancji do tego dobrana torebka i buty jak to sie mowi o gustach si enei dyskutuje ale mimo to warto cvhociaz probowac okreslic

Gość PAOOOLA
INDIANKO POPIERAM

Gość Jeszcze nie
Zdrowa skora jest w dorbym guscie ale co to ma do tematu ? Skora zawsze jest zdrowa, chyba ze chora- a tutaj juz nie mamy wplywu na to

Gość PAOOOLA
DLA MNIE JEST W DOBRYM GUSIE BO ZAMIAST NA NOWEGO CIUCH A TAKA LALUNIA POSZŁA BY DO DERMATOLOGA I WYLECZYŁA NIEDOSKONAŁOŚCI CERY KTÓRE PRZYKRYWA POD TONA TAPETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JESZCZE ŻĘBY TEZ BY SIE PRZYDAŁO BO RÓŻNE SĄ PRZYPADKI NAWET ZNAM TAKI JEDEN

Gość indianka*
zdrowa cera porownaj dziewczyna z mozcnym makizjazem rozowo-bialo-blekitna z tlenionymi wlosami i dziewczyn aze zdrowymi wlsomi , takaz cera i paznokciami ubrana w stonowanych barwach dobranych odpowiednio

Gość w dobrym guscie
jest niekomentowanie wygladu innych, paniusie :P

Gość nie denerwuj sie paola
bo to nie w dobrym guscie! Jeszcze ci wyskocza jakies krosty ze stresu i sama staniesz sie taka jakie krytykujesz z taka pasja. Troche luzu kobiecino! Relaks! Jezeli ktos umie dopasowac kolory ubrania i aksesoriow do swojego typu urody i okazjii to to jest w dobrym tonie ZAWSZE. Natomiast sama uroda i zdrowie to nie jest kwestia gustu tylko laski Bozej. Jasne ze to co jest ladne jest ladne, MASLO MASLANE

Gość Diuna75
A kto nam tego zabroni ? Ty?na to mamy oczy, uszy i własne zdanie !mamy prawo do wypowiedzi i krytyki nie tylko wobec INNYCH ale i WOBEC SIEBIE !!! Mam dosyć waszego kołtunstwa i pruderii , takie z Was kochane panie DULSKIE !

Gość Diuna75
powiedzcie mi bo nie wiem czy to jest fantazja , gust i gest a może kicz pozerstwo i rozrzutność ... Nie ,nie zera mnie zazdrość ani żadne inne uczucie ...poprostu dochodze do wniosku , żę straszne skompiradło ze mnie co na ten temat myślicie co wy byście zrobiły z taką kasą ? TEMAT ile Was to kosztowało ? ( chodzi o weselny ubiór panny młodej ) Ja około 30 tys. Ponieważ suknia kosztowała 6 400zł a dodatkowo musiałm miec jakieś porządne okrycie, bo ślub brałam zima, w górach. Więc kupiłam długie, białe futro za 18 tys zł o i do tego specjalny czapko-welon szyty na miarę, futro łączone z tiulem- 800zł, kosmetyczka, fryzjer, buty ok. 800zł. Stroju na poprawiny nie było, bo nie było poprawin ale za to zamiast futra na wesele miałam wyszywaną kryształkami narzutkę, dodatkowo ok. 1 500zł. Niesety, ale w to futro, cipełe buty i narzutkę trzeba było zainwestować, bo mróz był straszliwy, śnieg po pachy, a najpierw musieliśmy dojechac na wesela saniami, więc wszystkich gości i nas nieźle wywiało... Było ok. -25 stopni Ale ogólnie wesele bardzo udane

Gość to nie drogo
;-)

Gość Tak w ciucholandzie można na
wesele coś tanio wykopać !

\"de gustibus non est disputandum\" ;) { co lub kto jest dla was autorytetem ,wzorem i kanonem ideau } Kłapouchy i myszka miki. :P

Gość Zapukaj w stół
,a Myrevin się odezwie ! :D

Gość no to powiedz mi
czy dobry gust to laska Boza .... Czy kwestia nauczenia sie?

Gość _____
ludzie modne nie oznacza elegenckie i w dobrym guście wręcz przeciwnie ubieranie się zgodnie z modą to upodabnianie sie do ogółu robienie tak, bo inni tak robią czy mozna coś gorszego zrobić? lepiej ubrać coś mniej ładnego i oryginalnego niż ładną bluzkę, którą nosi pół miasta

niestety widze że temat powoli umiera ...moim zdaniem szkoda ...pytanie dlaczego ? dlatego ze myślałam że dużo ludzi będzi wiedziało co jest w dobrej tonacji ...bo bardzo dużo wie co to jest kicz

Gość rzecz w tymze gusta sa rózne
jestem plastykiem. wiec moze bardziej na to uczulona. Często to. co w moim pojeciu jest kiczem,innym sie podoba i na odwrót. I nic na to nie poradzimy, bo wiekszośc ludzi wierzy w to. ze towłasnie oni mają monopol na dobry smak.