Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sbinki

krótkie włosy - mniej atrakcyjne??

Polecane posty

mam takie pytanko! :) czy włosy, takie do brody, może troche dłuższe są mniej atrakcyjne niż długie, takie do łopatek?? chcę się obiąć, ale moja mama stanowczo protestuje, twierdząc że długie włosy są bardziej atrakcyjne. jakie jest wasze zdanie? poradźcie!

Gość mnie osobiscie podobaja sie
dluzsze...i zawsze takie chcialam miec , a ze mam ciekie wlosieta musze je mocna cieniowac i nosic krociutkie ....Moze swoich tez drastycznie nie skracaj...moze tylko troche i jakas ciekawa fryzurke moze krotsza od tej co masz ..ale nie obcinaj na krotko:). Pozdrawiam.

powinnas nosic taka fryzure w jakiej ty sama czujesz sie najlepiej. jak bylam mala to mama katowala mnie zapuszczaniem moich cienkich mysich ogonkow. teraz mam krociotka fryzurke a\'la Hale Berry (z czasow Bonda) i nie uwazam sie przez to za mniej atrakcyjna wiele aktorek ma krotkie czuprynki i jakos nie wygladaja przez to mniej atrakcyjnie

w sumie to obciełabym tylko jakieś 5 cm. miałam już kiedyś taką fryzurkę, ale teraz nie umiem się zdecydować. też mam cieńkie włosy, dlatego chce je skrócić, bo przy tej dlugości wydaje się ich mniej.

Gość mnie osobiscie podobaja sie
jak masz cienkie wlosy to zdecydowanie je skroc ....jednak jak sa cienkie korzystniej wygladaja krotsze i pocieniowane :)...mozesz je fajnie postrzepic pozostawiajac troszke dluzsze kosmyki....dobry fryzjer wyczaruje z nich super fryzurke, ale najwazniejsze zebys to Ty sie dobrze w tym czula.;).

poza tym są troche zniszczone prostowaniem i co najważniejsze mam mało włosów, tak jak moja mama. a czy koniecznie musze cieniować? wiem, że wtedy znów zaczną mi się kręcić.

Gość upupupup

hmmmmmmmmmmmm :) powiem tak ... na wszelkie \"opowiadania\" Hrabiny o krotkiej czupurnej fryzurce pozostaje głuchy ;) jednak co długie to dlugie ;) ale troszke podciąc to tak dla zdrowia :):)

Gość taaaaaak
zdecydowanie MNIEJ atrakcyjne!!!!!!!!!!!!!!

Gość LOKO POKO
WIEM NA WŁASNEJ SKÓRZE TERAZ MAM DŁUGIE I JUŻ NIGDY WIĘCEJ KRÓTKICH WŁOSÓW

Gość moim zdaniem tak
całe życie nosiłam długie włosy i gdy obcięam na takie do ramion od razu czułam, że jest coś nie tak, nie czułam się sobą:O wiem ,że włosy dodają mi urody i to bardzo, ale te DŁUGIEEEEE:)

Gość PRZEDE WSZYSTKIM JAK MASZ
cienkie włoski to nie cieniuj, bo będzie się wydawało, że jest ich jeszcze mniej. Jakaś paranoja opętała polskie fryzjerki, które cieniuja KAŻDE włosy, co za idiotyzm

Gość tak ale co innego długie
piękne i gęste włosy, a co innego sterczące strąki spalone prostownica i takie wiszące piórka:O To jestporażka:o Juz lepiej sobie obciąć wlosy nawet na krótko. Mi się BARDZO podobają krótkie wosy, ale sama mam koszmarnie gęste, ciężkie, grube i kręcone i jak je obcięłąm na jakieś 4cm to wszystkie sterczały mi naokoo głowy i miałam takie istne afro:O Także musze mieć długie, bo inaczej wyglądam jak kretyn.... Nawet przy długości ok. 10 cm stoją na wszystkie strony:o Tak naprawdę włosy nie mają wpływu na atrakcyjność- tzn. ich długość. Ważne jest jak w nich wygląda kobietka, a wiadomo- ładnemu we wszystkim ładnie;) Uważacie, że te panie nie wyglądają ładnie? http://www.wella.pl/consumer/fryzury/lofa_getpic.jsp?id=22 http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Carrie-Anne-Moss/Carrie-Anne-Moss-2.JPG http://www.celebrities.pl/sharon_stone/sharon4.jpg

Gość upppi