BabkaBunioBoża 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Filmy różne, tam jest też Cameron Porras Porras xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 1 godzinę temu A ja żadnego odcinka wiedzmina na oczy nie widziałam nawet xD bo mnie takie bajki nie interesujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 362 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1289 Napisano 1 godzinę temu Na dobranoc dzieciaki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: A ja żadnego odcinka wiedzmina na oczy nie widziałam nawet xD bo mnie takie bajki nie interesujo Bo Ty wolisz jakieś zboczeństwa ogladać albo seriale o patusach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Bo Ty wolisz jakieś zboczeństwa ogladać albo seriale o patusach Wyjdz bo obrzydzasz wątki romantyczne jak jakiś nosferatu wyjdz bo będę drzeć sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Wyjdz bo obrzydzasz wątki romantyczne jak jakiś nosferatu wyjdz bo będę drzeć sie To sie drzyj moze sasiedzi zareaguje i cie w koncu w kaftanie zabiora 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 1 godzinę temu Ciebie latającego nago udawali że nie widzą wiec wiesz owsik każdy reaguje jak już po ptakach i owsikach tyle z somsiadow pozytku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 362 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Na dobranoc dzieciaki Na dobranoc złośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Ciebie latającego nago udawali że nie widzą wiec wiesz owsik każdy reaguje jak już po ptakach i owsikach tyle z somsiadow pozytku Nie latałem nago ani przy rodzinie ani przy innych ludziach ty zboczona ropucho Edytowano 1 godzinę temu przez Mikkey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Mikkey napisał: Nie latałem nago ani przy rodzinie ani przy innych ludziach ty zboczona ropucho Ty jesteś fenomen ogolnointernetowy owsik żywa legenda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 56 minut temu 33 minuty temu, Mikkey napisał: Nie latałem nago ani przy rodzinie ani przy innych ludziach ty zboczona ropucho https://zapodaj.net/plik-ppPq8DYTlW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Tam nikogo nie bylo zawsze sprawdzalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 50 minut temu Ciekawe kto mu robił te zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Mikkey napisał: Tam nikogo nie bylo zawsze sprawdzalem Mam jeszcze masę innych fot w różnych miejscach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Ciekawe kto mu robił te zdjęcia Nie slyszalas o wyzwalaczu i statywie? Ten drugi mozna samemu zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Mikkey napisał: Nie slyszalas o wyzwalaczu i statywie? Ten drugi mozna samemu zrobic Tak myślałam. Widać że mieszkasz na zadupju i se możesz latać z gola dùpa. Ciekawe co twoja matka se myśli gdy cie widzi nagiego wśród łąk i łanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 43 minuty temu Ogólnie to trzeba mieć niezły bałagan na strychu zeby złapać fazę latania po dworze na golasa i ustawiania samowyzwalacza do samojėbek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 57 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Tak myślałam. Widać że mieszkasz na zadupju i se możesz latać z gola dùpa. Ciekawe co twoja matka se myśli gdy cie widzi nagiego wśród łąk i łanów. Przestawilam se w końcu w głowie z na dworzu na dworze. Jesteś ze mnie dumna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Tak myślałam. Widać że mieszkasz na zadupju i se możesz latać z gola dùpa. Ciekawe co twoja matka se myśli gdy cie widzi nagiego wśród łąk i łanów. Tam mieszkalem tylko z niezyjacym juz dziadkiem, matki tam nie bylo A dziadek byl ciagle pijany wiec pewnie i tak mu bez roznicy co widzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 4 Napisano 30 minut temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Przestawilam se w końcu w głowie z na dworzu na dworze. Jesteś ze mnie dumna? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach