Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony 26

Stracilem mlodosc

Polecane posty

Gość zielony 26

Ludzie korzystaja z zycia a ja nie mialem dziewczyny, nie bawilem sie, co ja bede wspominal wszystko przez ta chorobliwa niesmialosc mam takiego dola ;-(

Gość nie jest zle
Ale teraz pierdolisz glupoty , 26 lat dla faceta to zaden wiek , jako 30 latek a nawet 35 latek dalej mozesz wyrywac nastolatki , ja nie mam takiej potrzeby ale znajomi dalej sie w to bawia , maja u nich wieksze wziecie niz ich rowiesnicy , to kobiety musza sie martwic bo w tym wieku to sa juz stare i pomarszczone lupy .

Gość zielony 26
jestem nieudacznikiem jak wielu na kafe

Gość to prawda
:D Kobiety po 30 juz prochnieja i sie sypia , pod tym wzgledem mezczyzni maja lepiej :)

Gość namiętne usta
nie pieprz, ja mam 28 lat i wyglądam tak że każdy facet sięza mną ogląda i moje koleżanki to samo. Jak ktoś jest atrakcyjny to niezależnie od wiku. Liczy się zadbanie. Lepiej być zadbaną, zgrabną, zajebiście ubranąi nowoczesną 30 latką (i 30 apro latką) niż nastolatką z pryszczami , źle ubraną i zakompleksiną. Jaki normalny facet w wieku 30 paru lat chce wyrywać głupie nastolatki jak może mieć piękną kobietę a nie jakąś smarkulę :)

Co za kolo:classic_cool: Idż najlepiej na jakąś \"dyskotekufke\", wypuj kilka browków :) Tam pijane dziewczyny szybko Cie ośmielą:D

Gość namiętne usta
j ci już napisałam co myślę i dużo osób ale nie zareagowałes

Gość namiętne usta
jeżeli masz 26 lat to jestes młody i całe życie przed tobą , spokojnie możesz szaleć jeszcze :)

Gość zielony 26
mieszkam wLondynie

no to najwyższa pora porzucić kompa i ruszyc w miasto (opcjonalnie wieś) nadrabiać straty!!! Szybciutko!

Gość Wiki 25
caly swiat nalez do nas jesli tylko sami tego chcemy polecam " kto zabrał mój ser" jak podasz adres to chętnie ci wyśłe mi już nie jest potrzebna ;-))

Gość zielony 26
tw2005@o2.pl

Gość gosciu jak miales odwage
jechac do Londynu, to nie jest tak zle.

Gość zielony 26
Nawet rozmawiam z dziewczynami ;-) Wczoraj cala podroz w samolocie przegadalem z mila dziewczyna, ale jest z poza Londynu. Najwieksze problemy mam z zaczepieniem i przejscie do etapu - podobasz mi sie ;-)

Gość gosciu jak miales odwage
no to nie pisz, ze jestes niesmialy. Ja jestem niesmialy, bo nawet nie mam odwagi zagadac :o

Gość ferklgmrlmglre
kurwa to ze nastolatka ma pryszcze nie znaczy ze o siebie nie dba!!!i wbij sobie to dziewucho do glowy

Gość OLLLAAA24
ja mam 24 lata i tez mysle ze stracilam swoja mlodosc i dopiero teraz ruszylam w tany wczesniej nie chodzilam na dyskoteki, tobie tez to radze. Bardzo zaluje ze nie zrobilam tego wczeniej

Gość do namientych ust
haha dobre.Chciałbym cie zobaczyć-pewnie kurdupel niewyrośniety z ciebie o pospolitej buźcie (tylko za bardzo ci się wydaje) albo wypacykowanej tandetnej kurweskiej gębie.Każdy zwłaszcza przystojny facet odróżnia prawdziwie piękną dziewczynę o ładnych rysach, wysoką i atrakcyjną od taniej panienki o przygłupiastej twarzy rodem z pubu czy dyskoteki. Pocieszę cię-faceci gapią się na WSZYSTKIE baby, a zwłaszcza na takie co robią wszystko by na siebie zwrócić uwagę a tak naprawdę to paskudy, kurduple nie warte zachodu...

Gość OLLLAAA24
A JAK JA MAM 175 TO DALEJ JESTEM KURGUPLEM?....

Gość odnowa....

Gość ziol
pomozcie

Gość fdf
przegrałes zycie! to juz po tobie

Gość -24-24
Niestety nie pomogę Ci. Mam 24 lata i tez straciłam młodość. Przez chorobliwą nieśmiałość i kompleksy nigdy nie byłam na imprezie. Właściwie to nie wychodzę z domu, boję się. Boję się ludzi. Praktycznie nie mam znajomych, o przyjaciołach nawet nie wspomnę. Nie mam pojęcia jak to zmienić, czuję że marnuję życie, że przecieka mi przez palce. 🌻

Gość DO NIE JEST ZLE
ale pierdolisz glupoty ja mam 26 lat a ludzie mowia ze wygladam na gora 23 i wiele moich znajomych w tym wieku lub starszych swietnie wyglada i nie maja zmarszczek sa zgrabne nawet ta po ciazy. I to nie XIX w ze 26 letnia kobieta była uwazana za stara panne. Ciołku czasy sie zmieniły.

Gość do tej wyzej
Dojrzaly facet budzi pozadanie a stara kobieta litosc , facet starszy po prostu dalej jest przystojny , kobiety juz nie .

Gość 26 czy 30-letnia
kobieta nie jest stara .Stara to jest 60 letnia kobieta bo te 50 letnie tez nieraz calkiem dobrze sie trzymaja sa zadbane eleganckie stosuja dobre kremy na zmarszki i maja ich mniej wiec nie pierdol glupot co do 30 letnich facetów podrywajacych nastolatki to uwazam ze sa niedorozwinietymi emocjonalnie palantami nie dojrzałymi bo stworzyc normalny zwiazek z rowna sobie partnerka. Szukaja takie palanty tylko wrazen seksualnych z infantylnymi głupawymi nastolatkami ktore czesto leca tylko i wylacznie na kase takich 30 letnich palantów a pozniej oleja takiego i wiaza sie ze swymi rowiesnikami