Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osesek111

brzydkiZAPACHzUST!!JAKIlekarz???????????

Polecane posty

Gość osesek111

do jakiego lekarza sie udac z brzydkim zapachem ust?? napewno nie jest on spowodowany psuciem sie zebow bo mam zdrowe zabki i czuje ten zapach jakby ze srodka mnie wychodzil;( POMOCY!!

Gość fuj to jest masakra
znam 2 takie osoby ktorym tak jedzie z paszczy i to jest nie do wytrzymania a dodam ze sa to dojrzale kobiety brrrrr nie wiem ale chyba gastrolog bo moze to od zoladka

Gość Hurricane20
też się zastanawim jaki lekarz to leczy, bo mam nauczycielkę ze smoczym wyziewem, może zwykły lekarz by cię pokierował dalej? poza tym chyba trzeba mieć skierowanie do gastrologo o ile on to leczy. Kiedyś widziałem w tv jakies tabletki na to ale to było parę lat temu.

Gość niebieskoookaa22
gastrolog coś nie tak z trawieniem, chyba...

Gość foko loko
Możesz mieć zatoki i zapach jest wydzielany bo w zatokach tworzxy sie ropa i wydziela sie dziwny zapach z ust -lekarz?Laryngolog,jeżeli to są zatoki ...buska i pozdrawiam:)

Gość alekxx
nie przyjemny zapach z ust może być objawem chorób trzustki lub wątroby, radzę wizytę u internisty, da ci skierowanie na badania. Nie bagatelizuj tego

Gość osesek111
Dzieki... ja nie wiem odczego to jest. zatoki czyste mam ale co do zoladowych spraw to ne wiem... pozyjemy zobaczymy lekarzy odwiedzimy:)

Gość awasawa
Mam to samo. Nie domyka się zwieracz żołądka. Pan gastrolog powiedział, że medycyna jest tu bezradna. Pryskam różne odświeżacze do buzi.