Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurricane20

Opryszczka narządów płciowych-wypalanie azotem

Polecane posty

Gość Hurricane20

mam pytanie czy ktoś miał kłopty z opryszczką genitalną i czy miał ją wypalaną lub usuwaną ciekłym azotem? ja biorę tabletki heviran, miałem dwie kuracje a i tak często mam nawroty np po zwykłej masturbacji albo seksie(tworzą się małe podrażnienia które sprzyjają nawrotom) i się zastanawiam czy po azocie nawroty byłyby rzadziej?

Gość blask
Niestety kolego musisz nauczyc sie z tym zyc. Przede wszystkim uprzedz swoja partnerke o zakazeniu, badz jej wierny i stosuj prezerwatywe, jesli nie lubicie, to musicie powstrzymac wspolzycie w czasie kiedy wystepuja u Ciebie objawy. Nie pociesze Cie gdyz nawroty bywaja czeste i z wyjatkiem heviranu doustnego nic nie jest w stanie ich powstrzymac, ciekly azot kompletnie nieprzydatny. Bedziesz sie wsciekac, ale to tez nic nie da. Zyj zdrowo, ale to tez nic nie da jesli masz sklonnosc do nawrotow to bedziesz je mial. Pozostaje nam czekac na szczepionke?!

Mam pytanie dot. opryszczki na ustach, w końcu to prawie to samo Wie ktoś coś o skuteczności autoszczepionki? Czy lekarze w ogóle to robią? Czy NFZ to finansuje? Jeśli nie, ile to może mniej więcej kosztowiać?