Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

a ja sie nie ciesze na swieta i nowy rok,bo...

Polecane posty

:) Ała ... to bolesnie się przekonałaś dość :classic_cool: Ile było na rękę? 4 zeta ? :-0 Złodzieje :-0

Ignor - na allegro widziałam ocieplacze na penisa :classic_cool: Zara poszukam linę :P

a tak wogule to sie nie ciesze na święta,bo i ch nie lubie Znów posiedzenia z rodzinką wspólne obiadki i ciągłe siedzenie za stołem i jedzenie i ciągłe oglądanie telewizji.Co za nudy.Nie cierpie świąt!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=137502096 :D Ja też lubię święta, uwielbiam ten specyficzny klimat, zapach, wycieczki po szopkach, wigilię w góralskiej chacie-schronisku na szczycie góry, kuchenny piec kaflowy i piekarnik do pieczenia chleba w którym suszą się buty mokre od zasp, długi kuchenny stół, chinczyk, eurobiznes i państwa miasta :) świeża choinka pachnąca lasem, łańcuchy na kołach, i wszechogarniająca biel, kolędy śpiewane przy stole z rodziną przy akompaniamencie pianina i gitary, ech ... :) Pachnąca goździkami kuchnię, kapustę z grzybami, piernik i karpia w galarecie, wigilijny kuchenny ukrop, ubieranie choinki, światełka migocące po zapadnięciu zmroku, zimne ognie, swieczki, makówki, prezenty pod choinką, uśmiech przy ich odpakowywaniu ... Uwielbiam

papierosy - najtansze 8 zł benzyna - ceny spadną sprzet rtv i agd potanieje nawet do 40% czego tu narzekać ?????????????????????????????????????????????? a prad, gaz, en. elektryczna czyy woda - zawsze na nowy rok drożeje plus jest w tym ze mniej bedziemy palic - co poniektórzy

Gdzieś Ty słyszała, że benzyna potanieje ? :-0 Podwyżka ma być :-0 Bogini -> jak założysz swoją rodzinę, lub jak zaczniesz patrzeć na wszystko inaczej...może zacznij już teraz rewolucję ?