Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

a ja sie nie ciesze na swieta i nowy rok,bo...

Polecane posty

czekaja nas podwyzki wszystkiego i to bardzoo duze podwyzki!!

:-0 podwyżki energii elektrycznej, a ja mam kurwa wszystko na prąd :-0

ja to samo,wszystko na prad,podrozeje gaz,benzyna do granic mozliwosci,jak benzyna to i chleb bo przeciez trzeba ten chleb czyms dowiezc..i powstanie taki caly łancuszek!

Gość xyzed
Dołużcie sobie jeszcze obniżki pensji i będzie gut :)

Lusia wal się :D:D:D na dworze leje jak z cebra :-0 Zastanawiam się, czy se auta na gaz nie przerobić...:-0 Do Czech będę ku.rwa jeździć tankować, najdroższą benzynę mamy :-0

Gość xyzed
Miało być dołóżcie.;)

A najtańsze fajki 8 zeta :-0 Chociaz to może i dobrze :) motywacja będzie :P Najniższą krajową pewnie podniosą aż do 910 zeta brutto i siła nabywcza pieniądza oczywiście spadnie :-0 W tym kraju to jest jeden wielki burdel :-0

gaz podrozeje o 24 gr bodajrze,wiec jak dojdzie do prawie 3 zl to bez sensu .bo gazu wiecej pali

I za chwilę bedziemy mieli pięęęękny Paradoks Giffena :-0:-0:-0 Zacznijcie kupowac i zamrażać chleb :-0

gówno a nie motywacja z tymi fajkami :O prawda jest taka ze na to cholerstwo zawsze sie znajdzie :O to nic wezme kolejne 3/4 etetu :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D Nie poddam sie 😭

no do 2009 mamy wyrownac ceny unii europejskiej wiec 8 zł to beda najtansze fajki!! czy tke mocne beda kosztowaly 8 zł!! a co mowic reszta?? szkoda ze oni nie wyrownaja płac dla nas..

Najbardziej mnie to własnie wku.rwia - równamy wszystko do cen Unii, za chwilę wprowadzimy Euro, ale płace oczywiście na poziomie Rosji :-0 Aż nie będę na Euro głosować :-0

tak z tymi zapasami to świetna myśl ale gdzie znajdę miejsce :O na \"chomikowych\" półkach leży już 20 kostek mydła Fa (w promocji było ;) ) 50 rolek papieru toaletowego - to się zawsze przyda a tu jeszcze fajki chomikować !! ale czy mając tyle fajek w domu nie podkusi mnie to do zwiększenia wdychania nikotyny ????

Gdyby nie obawa ze wyciągną mi się ręce do kolan a to wiązałoby się z kolejnym wypadkiem na nowy sweterek z dłuuuuuuuuuższymi rękawkami to bym i obskoczyła i tą 1/4 etatu :classic_cool:

Najniższa krajowa to jest ściema ludzie zarabiają na pełnym etacie od 400 a gdzie do 900. Fajki powinny być jeszcze z 3 razy drozsze,to może byo by mniej ludzi smierdzących!

w piwnicy mam wiele innych bardzo potrzebnych rzeczy 😭 np. : węgiel :O dodam ze mieszkam w bloku , to pozostałość po poprzednim właścicielu mieszkania :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale zostawię go jeszcze może w czasie nadchodzącego kryzysu się jeszcze przydać :D :classic_cool:

Bogini, słonko, wiesz co znaczy słowo brutto ? 900 złotych brutto oznacza, że 1/3 z tego zapierdoli nam państwo na tzw. emeryturę pokoleniową, z czego my otrzymamy emeryture od naszych pociech z niżu demograficznego taką, że trzeba zacząć się rozglądac za mieszkaniem w pobliżu licznych śmietników :-0 Czyli 900 brutto to tak naprawdę 650 +- siły nabywczej :-0 O ubruttowieniu brutta wspominac nie będę, ale 900 ubruttowionego brutta to będzie coś 500 :-0

Hmmm ... 1/3 w usta, 1/3 w jedną rękę, 1/3 w drugą rękę - masz cały etat, jeszcze Ci zostaje 1/2 vaginalnie i 1/2 analnie :D Nic Ci się nie wyciągnie :D A węgiel zostaw :classic_cool: to może być kiedyś dobra karta przetargowa :classic_cool:

Już nieługo :classic_cool: Giertych coś wymyśli żeby i prostytutki otaxować :-0