Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybeńka__

RyBki MoŻe My TeŻ SiĘ PoŁąCzYmY???

Polecane posty

Gość rybeńka__

Ciekawa jestem czy wszystkie rybki są tak samo szalone, romantyczne i marzycieskie??? ;) ;) ;)

Gość rybeńka__
Witaj Viola 🖐️ Więc też jesteś niepoprawną marzycielką? ;) Bo ja tak a do tego jeszcze temn mój romantyzm ;) ;) ;)

Gość obca w tym świecie
i Ja🖐️ macham łapką.

Tak, tak Rybeńko, jestem cała utkana z marzeń i złudzeń - moich złudzeń. Mam swój świat i zawsze postępuję zgodnie ze swą intuicją. 🌻🌻 świat mnie nie dokońca może pojąć, ale mi ten stan rzeczy bardzo, bardzo odpowiada. :D:D

Gość rybeńka__
Viola >>> Ze mną jest podobnie ;) Marzę o tym i o tamtym i wierzę że kiedyś będę to miała. Przynajmniej będę robić wszystko żeby spełnić marzenia. Nie wiem czy tak leci ta piosenka ale... "Jedyne co mam to złudzenia że mogę mieć własne pragnienia" mimo wszystko!!! Obca >>> Witamy również 🖐️ A Ty jaką jesteś rybką???

Rybeńko 🌻 Cecha zodiakalnych Rybek jest własnie usilne dążenie do wyznaczonych sobie cełów. Ja wciąż stawiam sobie nowe cele i wybieram zawiłe drogi do ich zrealizowania. Wszyscy z mego otoczenia zawsze dziwia się, że ja mimo swej nieustannej melanholii, romantyzmu, dobroci serca potrafie tak wysoko dojść....... :)

Gość obca w tym świecie
Ja jestem bezpośrednią rybką. Trochę zagmatwany ze mnie osobnik. Marzenia? Mam, ale wątpię czy się spełnią. Optymistka, ale nie na tyle by się łudzić. Często potrzebuje słuchacza i rozmówcy. Dobrego rozmówcy.

Gość rybeńka__
Ja mam marzenia takie które wiem że jeśli tylko się postaram to spełnię ;) A znając siebie to będę robiła wszystko żeby tak było :) Mam pewna wadę, która też jest moją zaletą. Otóż jestem strasznie gadatliwa, czasmi naprawdę ciężko mi się "zamknąć". Optymistką jestem,ale niestety w niektórych momentach ciężko o pozytywne myslenie :( Zagmatwane to są chyba wszystkie ryby :) Ciekawe jak jest z facetami rybami? Bo jeszcze się jakoś do tej pory nie spotkałam z żadnym i nie mam porównania

Gość obca w tym świecie
Mam męża od lat 5, ale nie wiem czy mogę określić ten związek jako udany. W miłości mi się nie poszczęściło do tego mogę się przyznać.

Gość rybeńka__
No cóż z miłością u mnie też różnie bywa, ale szala raczej po tej negatywnej stronie :( Teraz jestem singlem i chyba dobrze mi z tym ;) Obca 🌼 Może jeszcze nie wszystko stracone ;) Jeśli jesteś tak samo romantyczna jak ja to pewnie tez masz za duże wymagania względem męża i stąd niezadowolenie :( Wiem coś o tym, bo właśnie nie dawno z tego powodu zakończył się mój związek :( :( :( Ale teraz już wiem że nie można oczekiwać ideału, nie może być za kolorowo bo w końcu dopadnie nas znudzenie i pojawią się wątpliwości czy dobrze wybraliśmy.

Gość rybki gdzie wy

Gość upupupupupupupupu