Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrrtystkaa

wiecie co on mi zrobił

Polecane posty

Gość arrrtystkaa

mowil ze kocha a wrocil do byłej jak tu ufac facetom

to nie ufaj:P poświeć swoje życie eksterminacji rodzaju meskiego , napewno w ten spośób osoiągniesz nirwane i satysfakcje :classic_cool:

Gość bez nicka...
bo im sie nie ufa faceci to świnie.... :( nic dodac nic ujac...:O

Gość arrrtystkaa
23

Gość zawiedzina ...
mialam dokladnie to samo ...

Gość xyzed
Nie łam się.Co to jeden facet na świecie czy cóś? :classic_cool:

Gość arrrtystkaa
ale to dziwne jest wczoraj o 18 gadalismy na gg powiedzial ze jestem tylko ja i ja sie tylko licze a o 20 był u niej juz

arrrtystkoo, to nie jest take dziwne bo to jest zgodne z natura wiekszosci facetow ze wracaja do swoich bylych jak one chca ich spowrotem. A jak ich nie chca to naogol znaczy ze facet jest prawdopodobnie i tak do niczego i zrani cie w inny sposob. Jezeli nie chcesz takich przygod to nie zadawaj sie z facetami ktorzy maja jakas byla i ona jeszcze nie wyszla za maz. Wtedy zawsze jest sznsa ze bedzie go chciala kiedys spowrotem. Ona czesto wie jak na niego podzialac zeby mu kazda inna milosc przeszla i zeby do niej wrocil. Bo facetem mozna manipulowac jak sie go zna. A byla zna go naogol lepiej od cienie.

Gość Martisha**
house elf a jak mozna facetem manipulowac???

Gość arrrtystkaa
nie byl przystojniakiem

Gość Wrom
Nie chodzi tylko o manipulowanie facetem przez byłą. Ex partnerka ma ma duży wpływ na faceta jeżeli to ona go zostawiła a on nadal chciał być z nią w zwiazku, potem znalazł sobie inną kobietę ale tak z potrzeb fizjologicznych a nie z miłości. Wtedy ta nowa ma małe szanse jeżeli ta pierwsza znowu go zapragnie. No a jak to facet porzucił swoją byłą dla innej to ona(pierwsza) zwykle ma niewielki wpływ na niego - czasami tylko meżczyźni trudno znoszą kolejnych jej partnerów i chwilach desperacji starają się odzyskać wpływ nad nią. Jednak w większości przypadków wybór partnerki zależy głównie od tego, przy której jest mu lepiej i czy potrafiła go w sobie rozkochać (zniewolić). Lepiej absolutnie nie oznacza, że ona jest dla niego przesadnie dobra i robi wszystko co on chce (nawet odwrotnie).