Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochaaany bez pamięci

Pierścionek zaręczynowy. Trudny wybór, a ja nie mam się kogo poradzić.

Polecane posty

Dziewczyny zamierzam się oświadczyć mojej ukochanej, ale mam problem z pierścionkiem. Żadnej z jej koleżanek nie mogę się poradzić, bo niestety jestem pewien, że się wygadają. Wiem, że każda kobieta ma inny gust, ale może mi pomozecie. Moja dziewczyna lubi żółte złoto i klasyczną elegancję, chodzi też czasem w jeansach, ale tylko takich klasycznych, granatowych rurkach, lubi obcasy- nie za wysokie, klasyczne marynarki i koszule. Wybrałem dla niej taki pierścionek bez udziwnień, co Wy na to? Spodoba jej się? Mam zamiar oświadczyć się za dwa tygodnie, więc zostało mi mało czasu :) http://sklep.zareczyny.pl/index.php?d1=2&d2=10&d3=-1&d4=0&id=283&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=UEkmhdqH&k=0&dd=5&pp=1

Gość ulalalka
wiesz co nie zareczaj sie ,nie zen to najglupszy pomysl jaki mogl Ci wpasc do glowy !!! Dziewczyny to zwykle szmaty-nie kochaja Ciebie -tylko Twoja salate!!!!

ulalalka współczuję podejścia do życia, na szczęście ja mam zupełnie inne

Tymi wyżej się nie przejmuj... i chyba tak zrobiłeś:) Pierścionek bardzo ładny, klasyczna elegancja. POdoba mi się, ze jest delikatny i skromny w swej prostocie... trafny wybór... gdybym taki dostała, byłabym pod wrażeniem gustu faceta. Pozdrawiam... a jak cos znajdziesz innnego, to też rzuć, fajnie jak jest wybór:)

Gość ascdcsd
bardzo ładny (wiesz, klasyczny pierścionek, delikatny, z brylantem nie może być złym wyborem) i - jak mi się wydaje - pasuje do osoby którą opisujesz :)))

No ładne cacko :) skromy taki :) ale najładniejszy na tej stronie. Mały wybór coś

uważam że bardzo ładny, drobny, taki jak lubię. Mnie by sie podobał, bo dostałam bardzo podobny :-) Tyle, że drogi dość. Ale... jesli bardzo kochasz - czemu nie

drzewko laurowe dziękuję, mam nadzieję, że masz rację. A szczęście będzie mi potrzebne, bo bardzo się denerwuję.

Napewno bedzie zachwycona:-) Trzymam za Ciebie kciuki i wierze że wszystko pójdzie dobrze.Nic się nie martw tylko ciesz się na tą chwile bo napewno będzie wyjątkowa i niezapomniana:-)

Zaraz poszukam jeszcze innych do wyboru, ale na pewno będą bardzo podobne do tego. Co do ceny, to nie jestem jakimś bogaczem, ale uważam, że oświadczyny nie zdarzają się codziennie i w tym wypadku cena nie powinna być decydująca :)

Gość w morde żółwia
2 tysiace za taki pierścionek??

Gość dziewczynnna
piersionek piekny, po prostu silczny. Twoja ukochana bedzie zachwycona! Gwarantuję!

Gość mentol
ja bym wziela model w bialym zlocie, lepiej gra z brylantem

www.wkruk.pl nr 037 w pierścionkach zaręczynowych z brylantami- 9 od dołu- jakby się chciało komuś szukać :) Wiecie jestem podekscytowany i dopiero zaczołem szukanie, bo decyzja o oświadczynach jest zupełnie nowa, tzn. mniej wiecej ma 2 godziny.

mantol, wiem że teraz raczej wszystcy wolą białe złoto, albo platynę, ale moja dziewczyna jest tradycjonalistką i jest miłośniczką żółtego.

Gość mentol
ten zolty tez jest bardzo ladny

Gość mamkaaaaaaaaaaaaaa
bardzo ladny,masz niezly gust, sama dostalam podobny tylko z bialego zlota. powodzenia

pierscionekjest naprawde cudny, mysle,ze spodoba sie Twojej narzeczonej.. trzymam kciuki,zeby poplakala sie z radosci i wszystkiego najlepszego...ja sama jestem mezatka 4 miesiace, pamietam zareczyny, to bylo pierwsze swieto Bozego Narodzenia prawie 2 lata temu, maz (juz teraz) byl chory, mial goraczke, ale bylo swietnie:) slicznie tez poprosil moich rodzicow, z kwiatami i szampanem... pozdrawiam

No właśnie, a co z samymi zaręczynami. Jak mam to zrobić? Od razu oficjalnie przy rodzicach, czy najpierw gdzieś na romantycznej kolacji we dwoje, z muzyką skrzypcową w tle, szampanem... I przede wszystkim JAK TO POWIEDZIEC? Na kolanach czy nie? Macie dziewczyny jakieś pomysły?

mysle,ze najpierw Wy sami, bez rodzicow... ja tak mialam, ale opowiem Tobie o zareczynach mojego brata... kupilismy pierscionek, bukiet roz, moj brat ubral sie w garnitur, wygladal bardzo elegancko, pojechal do swojej dziewczyny, ona sie niczego kompletnie nie spodziewala, chodzila sobie w dresie po domku i sprzatala, jak go zobaczyla omal zawalu nie dostala, on ukleknal i poprosil ja o reke, kiedy ona sie zgodzila i poplakala ze szczescia, powiedzial jej,ze ma jakies 10 min bo chce ja gdzies zabrac..szybko sie ubrala i pojechali do restauracji, tam juz kolacja czekala... mysle,ze najlepsze w zareczynach jet to,zeby dziewczyna sie nie domyslala co zaraz nastapi...kiedy gdzies ja zabierzesz, czego wczesniej nie robiles, to moze cos podejrzewac, a zaskoczenie jest najlepsze..ale musisz sam wiedziec jak to zrobic..niech bedzie romantyzm i zaskoczenie i juz...:) a rodzicow chyba pozniej popros, najwazniejsze zeby Ona powiedziala tak..cieszcie sie sami ta chwila...moj maz dal mamie bukiet kwiatow, tacie szampana i zrobil to zaraz po tym kiedy na jego pytanie czy moze prosic o reke ich corki, powiedzieli tak.. zrobil to dzien po naszych zareczynach...

Gość zazdroszczę Twojej dziewczynie

Gość jaktotak*
Śliczny ;) też lubię taką nieskomplikowaną biżuterię

Gość nudno19293
a moj facet oswiadczyl mi sie w pokoju hoteloweym i kupil takie badziewie z cyrkonia jakas..zalosne i teraz sie chce na gwltu rety zenic. mam to w dupie jak rowniez ta cala instytucje malzenstwa

Gość narzeczona-fracuza
a moj sie oswiadczyl bez pierscionka, bo zna mnie i wiedzial ze to nie jest dla mnie najwazniejsze. podarowal mi zachod slonca i szum oceanu, i dwa najwazniejsze slowa, na pierscionek moge poczekac :) zdecydowal ze najpierw sie oswiadczy a potem razem wybierzemy pierscionek, i to mi sie najbardziej spodobalo, i tak sie sobie rozgladamy. a mojego tate o reke poprosil dopiero dzien po tym jak sie zgodzilam, bo sie dodzwonic nie moglismy zaraz po fakcie :) powodzenia

Gość bal blaaaa
a ja dostalam pierscionek zareczynowy,ktory jest wlasciwie malym sygnecikiem a nie pierscionkiem,ktory on kiedys znalazl na plazy.....ale widzialam,ze on mie wtedy jeszcze sprawdzal,tzn co jest dla mnie najwazniejsze,gest czy pieniadze :P teraz dostaje wszystko czego moze dusza zapragnac,i sniadania do lozka i koktaile i wszystko wszystko...a nowy pierscionek tez juz mam,ktory jest wprost niesamowity