Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa

znowu mnie uderzył

Polecane posty

Gość karolinkaaa

Pisałam juz tutaj kiedys.... Nie wiem czy ktos pamieta. Pisałam tam ze były chłopak mnie pobił bo myslał ze go zdradziłam. Pożniej zaproponował seks analny bo twierdził ze jesli to zrobie to ze wtedy mi uwierzy (nigdy wczesniej nie chciałam sie kochac analnie). To tak w skrócie. Pisaliscie zebym poszła na policje, zebym nie pozwoliła mu do siebie wrócić itd. Ja nadal sie z nim spotykałam. Nie bylismy razem ale widywalismy sie czasami. Wczoraj po imprezie został u mnie na noc. Znowu sobie cos ubzdurał i znowu mnie uderzył. Próbował mnie zgwałcić, płakałam. Bił mnie po głowie, po twarzy. Groził ze zaraz siebie zabije i mnie. I próbował mnie zgwałcic, wszedł we mnie, jednak sie wyrwałam. Wyzywał mnie. Jestem załamana. On teraz znowu przeprasza. Dlaczego tacy są faceci?? Nie potrafie sobie poradzic, dlaczego byłam taka głupia i was nie posłuchałam :(

Gość bez trzustki
nie przesadzaj :o chcial sie kochac tylko

Gość karolinkaaa
nie chce go juz wiecej widziec. Ale to i tak boli, tak bardzo to boli. Byłam z nim 7 lat.

Gość TAKA JEDNA *
To posłuchaj teraz i idz na policje , bo napraede cię zabije .Takich psycholi lepiej omijać z daleka.

Gość karolinkaaa
Tomek nauczke za co??

Gość bez trzustki
trzeba bylo nie oddawac sie analnie to by nie bolalo

Gość do karolinkiii
zostaw go. Jestes klasycznym przypadkiem ofiary. Pewnie nie masz oparcia w rodzinie --->do psychologa marsz i na grupę DDAalboDDD

Tomus powiedz tak szczerze ile czasu dziennie spedzasz tutaj na kafe marnujac czas ? I te Twoje teksty grasz obojetnego zmieniles role z poszkodowanego i niechcianego ?

Gość karolinkaaa
"bez trzuski" dziekuje za pomoc.

nic jej nie narobi, a juz na pewno nie zabije dajcie spokój, nie straszcie dziewczyny zmądrzej kobito wreszcie i odseparuj się raz na zawsze od tego dupka!

Gość bez trzustki
prosze bardzo :)

Gość karolinkaaa
Njagorsze ze ja mam dopiero 23 lata, jestem młoda, mam znajomych, bawie sie., I nikt nie wie co sie działo u mnie w domu z nim :( NIKT, ja sie wstydziła, zawsze on poodwracał wzystko tak ze sądziłam ze to moja wina.

Odseparowac ? ... tak sie nie da... on musi wiedziec ze sa granice zglos na policje pobicie i probe gwaltu inaczej do jego zakutego lba nie dotrze ze zle postepuje.

Gość to nie faceci są głupi
tylko dziewczyny. Każdy ma to na co sobie pozwoli. Trzeba było odejść po pierwszym, ale ty wolałaś wybaczyć. Więc wybaczaj dalej skoro to lubisz. W końcu to twoje życie i nikt cię nie zmusi, żebyś zerwała raz na zawsze. To ty musisz tego chcieć. Ale skoro uważasz, że sie zmieni... zmieni się, ale na gorsze. To mogę ci zagwarantować

Gość zgadzam sie
faceci "tacy nie są" nie generalizuj. nie możesz swojej slabości i , przeprasza, głupotyu tłumaczyć stwierdzenie"faceci tacy są". Mój mnie nie bije i co ?jest wyjątkiem.?

Tomus a przez Ciebie myslisz ze kto teraz przemawiac ? mily i uczynny Tomus dobra rada ? Padlina jestes i tyle.

Gość do karolinkiii
zerwij kontakt. Przepraszam, ze spytam, ale moze to Tobą potrząśnie - skąd Ty wzięłaś tego gościa? Z marginesu?????? Mnie NIGDY nie uderzył facet. Wbij sobie do glowy, ze jesli facet Cię raz uderzy to on dla Ciebie nie istnieje. Rozumiesz?

Gość do karolinkiii
i napizę Ci coś jeszcze: musisz mieć -jak kazdyu z nas - swój mały domowy azyl a zyjąc z tym bydlakiem nigdy nie bedziesz normlanie funkcjonowac.

Gość karolinkaaa
Nie odpuszcze mu tym razem. On nie patrzył na moje łzy, na nic. Jeszcze mówił ze to ja bede go przepraszac i ze ma racje bo tak kazdy by zareagował. Ubzdurał sobie ze go zdradział, co nie jest prawdą. On twierdzi ze nikt mnie nie pokocha tak jak on, ze zawsze bede sama albo trafie na jakiegos bydlaka.

Gość karolinkaaa
Ja go poznała 8 lat temu. Kiedys był inny. Miałam 15 lat jak go poznałam, on tez. Bylismy dziecmi. To mój pierwszy powazny chłopak.

Gość ale ty już trafiłaś na bydlaka

Gość karolinkaaa
a dzisiaj od rana znowu mnie przeprasza, pisze, dzwoni. To jakis koszmar :(:(

Gość do stic
karolinkaaa poraża mnie twoja głupota - po co zakładasz ten topik ?? po to żeby ci ludzie dawali MĄDRE rady, a ty będziesz pisać, ze się łamiesz - to twoje życie, i jak chcesz mieć kata, to prosze bardzo - po co nam głowę zawracasz ? Taka biedna, samotrna jesteś - jak on cię nachodzi, to chyba masz rodziców żeby cię bronili, przyjaciół. UWAŻAM, ŻE TO PROWOKACJA !!!

Przykro mi Tomus ale specjalnie dla Ciebie do Poznania wybierac sie nie bede. Z reszta czlowieczku sadzac po liczbie Twoich postow pedzisz bierny siedzacy tryb zycia marnujac je ;-P zabierz sie za naprawe samego siebie a pozniej pisz o diable i nauczkach.

Gość to moja historia
Karolinkooo, jak możesz, to porozmawiajmy!!!! Przeżywam identyczna historie i jestem w Twoim wieku. To, co czytam i to co, on do Ciebie mowi, to jak jakbyś pisala o mnie. Jestem pod wrazeniem! Ja bylam z nim 5 lat i pobil mnie 4 dni temu, od tego momentu nie odzywam się nic. Bardzo Cię proszę, jak chcesz, to może porozmawiamy na gg? Mamy identyczny problem i myślę, że razem będzie łatwiej.

Gość do karolinkiii
karolina, Ty się nadajesz na terapię. Z tego sie tak szybko nie wychodzi, co widac na Twoim przykladzie. Skoro on tak traktuje najblizsze osoby to on się nie zmieni (a sądząc po czasie jak dlugo sie znacie, jestes dla niego jak rodzina). Przykro mi.wiem, ze to trudne, ale to jest patologia i Ty w tym tkwisz.