Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa

znowu mnie uderzył

Polecane posty

Gość wydaje mi sie
że nasze gadanie i tak nic nie da, nie wyobrażam sobie sytuacji w której facet mnie bije i próbuje zgwałcić a ja dalej sie z nim spotykam , tio chyba klasyczny przykład ''tzw'' ofiary uzależnionej psychicznie od swojego oprawcy , pamietam cie dziewczyno ale wtedy tez obiecywałaś że się z nim już nie spotkasz , że on dla ciebie nie istnieje itd , i co z tego że byliście razem 7 lat? mówi się trudno , jeśli do ciebie nie dotrze że on będzię w twoim życiu tak długo jak długo mu na to pozwolisz to nikt ci nie będzię w stanie pomóc a cos mi się wydaje że ty nie potrafisz tego skończyć definitywnie , zgłosić sprawe na policji bo co? Bo wstyd , bo małe miasto ? Błędne koło , pamietaj że to twoje życie i twoja sprawa jak je przeżyjesz , byle nie na kafeterii użalając się następnym razem że złamał ci ręke,...

Gość karolinkaaa
Ja wiem ze on ma władze, ja to wiem. Wiem ze on jest zły, ze to poprostu zwykły cham. Ale ciezko mi. Poprostu byłam z nim 7 lat. To jedyny chłopak z którym spałam. Oddałam mu wszystko. Nie wróce do niego, najlepiej chyba bedzie jak zmienie numer telefonu.

Gość do karolinkiii
przestańcie na nią najeżdzać. Karolina - uwierz w siebie, pogoń drania a najwazniejsze - zgloś się na terapię indywidualną i grupową. Zrób to dopóki nie jesteś w ciąży z tym gnojem - masz jeszcze mozliwosc odwrotu. Dziewczyno, ratuj się!!! Muszę kończyć,3maj się.

Gość karolinkaaa
Ja to wszystko wiem!!! Ja wiem ze nie moge mu pozwolic wrócic, ja to wiem. To nie prowokacja - PRZYSIEGAM.

karolinko , jeżeli dasz się przeprosić to znowu cie uderzy taki facet nie jest normalny i jedyne co ciebie z nim czeka to wieczne bicie i potem płacz za kil;ka lat będziesz starą zmęczona życiem wiecznie poobijana kobietą nie ma mozliwości życ nirmalnie z kimś takim \\ zacznij szanować siebie i przestań być ofiarą nie kochasz go , bo takiego faceta nie można kochać uzalezniłaś się od niego , bo pewnie potrafi cie przekonac do wielu rzeczy broń się przezd byciem ofiarą jeżeli sama nie dajesz rady poszukaj w mieście grupy wsparcia kobiet maltretowanych itd. dla własnego dobra zerwij znajomość i wyobraź sobie ,że jak kiedyś miałabyś z nim dziecko postępowałby z nim tak jak z Tobą bądź silna i wytrwaj , a sama zobaczysz ,że za jakis czas pomyślisz o nim jak o chamie któremu niepotrzebnie poświęciłaś kilka lat

Gość to moja historia
Karolinko, porozmawiamy razem? Mamy identyczny problem. Uwierz mi, że naprawdę identyczny, chociaż z ta roznica, że on mnie nie zgwalcil po tym wszystkim i ktos wezwal policje, ale to i tak nic nie da. Przyjdzie znowu i w ogole....proszę Cię, porozmawiaj ze mna, odpisz mi na posta, czy chcesz?

Gość doTomusia
Tomus idz Ty chlopie juz z tego topiku i nie pieprz, co?

Gość takaaajednaaa
ja nie wiem po co w ogole sie wypowiadac na ten temat ta dziewczyna nawet nie bierze nic do siebie jak jej piszecie. ciagle odpowiedzi to to, ze z nim byla 7 lat i pobil. Wez sie opanuj dziewczyno i zrob cos madrego nie wracaj do niego!!!juz za pierwszym razem mogla go zostawic!!!

Gość idz Tomus idz

Karolinkaaa spójrz na to z innej strony- dobrze że teraz dowiedziałaś się jakim jest człowiekiem a nie w momencie kiedy np. byłby twoim mężem i ojcem twoich dzieci. Wtedy odejście mogłoby się okazać duzo trudniejsze.

Gość idz Tomus idz
i nie wracaj

Tomeczku drogi ... patrz Twoj diabelek rogi pokazal ;-). Badz konsekwentny w tym co piszesz a najlepiej jak bys sie zajal czyms produktywnym...a nie stukaniem kolejnego tysiaca postow.

Gość karolinkaaa
to moja historia piszesz ze masz podobnie?? Tobie pewnie tez próbuje wmówic ze to Twoja wina.

Gość a ja myślęęę
że SZubrawiec=tomek

Gość jaki waleczny
hahahahhahahahahhaa

Gość to moja historia
Tak, probuje mi wmowić, ze to moja wina. Sluchaj, dizewczyna, ja nie mam podobnie, tylko identycznie i słowo w słowo, co piszesz, to się zgadza. On też mnie pobił właśnie za to, że sobie wmówił, że ja go zdradziłam, co kompletnie nie jest prawda. Bol, jaki przeżyłam, że mogł mnie w ogole za to pobić jest okropny. Sluchaj, bardzo bym wolala byśmy na gg porozmawiały. Masz? Jeśli chcesz, to ja podam. Tylko napisz, czy wyrażasz zgodę i czy napiszesz do mnie. Jesteśmy w tym samym wieku nawet. Też mam 23 lata

Gość karolinkaaa
Ja wiem ze juz tak pisałam, ja to wiem. Ale teraz przesadził, nie wiem dlaczego pozwoliłam mu zostac na noc. I jeszcze jedno, to nie jest tak, ze on zawsze taki jest. On jest dobry, uczynny itd. Ale jak wpadnie w szał to tak sie zachowuje jak wczoraj:( "to moja historia" odezwij sie :(

Gość jak dzieci
taa...

;-) Ty czlowieczku nawet logicznie myslec nie potrafisz... oceniasz moje szanse w walce ze soba na jakiej podstawie..? Chyba ze porownujesz swoje Ego do mojego ;p

karolina nie ma czegos takiego , jak Twoja wina żaden frajer nie ma prawa uderzyc Cie i powiedziec ,że to Twoja wina to tylko i wyłącznie jego wina ,że jest idiotą

Gość do karolinkaaa
to jak cię będzie bil, to sobie myśl, że on nie zawsze taki jest i pomyśl o jego zaletach - bądź dzielna - zniesiesz to - świat jest pełen takich głupich jak ty :-o

Gość karolinkaaa
tak, napisz swoje gg, porozmawiamy. Odezwe sie na pewno. Tylko ja teraz jestem w pracy i nie ebdziemy w sumie mogły pogadac bo ja nie moge tutaj miec gg. Ale zapisze sobie Twoj numer.

Gość to moja historia
Do tego przeżywamy taka sama sytuację w jednakowym czasie. Może razem damy sobie radę, bo to samo się u nas dzieje i chyba przywiazanie też jest to samo. Kochalaś go, ja też kochalam, także najlepiej my obie się zrozumiemy, może coś wymyślimy konkretnego i będziemy się wspierać? Napisz, co ja muszę się zajać w końcu obiadem :)

Gość własnie
j...d....bestia jestes

Gość to moja historia
To moje gg 3134461 Odezwij się na pewno, bo od kilku dni jestem sama z tym problemem. Napisz o ktorej będziemy mogły tak mniej więcej porozmawiać

Gość jak masz dużo pieniędzy
wiem.... a Ty tu moderator czy jakie licho ??? hmmmm

Gość własnie
do mnie?

Gość jak masz dużo pieniędzy
czy taka inteligentna... :)