Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia -mizia

CZY KTOS ORIENTUJE SIE JAK Z CENAMI TORTOW WESELNYCH??

Polecane posty

Gość kicia -mizia

dziewczyny czy ktoras wie ile moze kosztowac tort weselny dla 140osob???? tak orientacyjnie??

ja za tort dla 130 osob zaplacilam 411 zl (tort byl 3-pietrowy a do tego bylo jeszcze dopelnienie w postaci prostokatu) mialam na weselu 125 osob a jeszcze prawie caly ten maly torcik(ostatnie pietro) mi został

U mnie tort na 80 osób kosztował 450 zł. Był z masą lodową, owocami i przystrojony żywymi kwiatami. Zwykłe z normalną masą były tańsze

no moj tez byl z owocami strojomy byl marcepanem formowanym na kształ serwetki i zywymi rozami i gożdzikami udalo mi sie bo w innych cukierniach chceli wiecej duzo wiecej

Gość MOJA BEDZIE WYGLADAC TAK
zalezy na ile osób, ale ceny wahają sie w granicach 400zł

Gość kicia -mizia
dzieki w cukierni powiedziano mi ze trzeba liczyc 10dag na osobe czyliw moim przypadku 14kg czyli ok400-500zl ale jak to z dowozeniem tortow??ile wtedy trzeba doplacac? bo samemu to chyba trudno:(

u mnie cukiernia dowiozla do restauracji za darmo zapytaj bo wiem ze przewaznie tak robia jak jest na terenie miasta albo gdzies blisko

Gość kibic233
dzieki, w jednej mi powiedzili ze nie dowoza , moze inne beda.. bo mam menu za 180z l a drugie za 200zl i roznia sie tym ze w drozszym jest tort, ale wlansie chyab na wlasna reke zalatwic tort wyjdzie taniej...

Gość no 20zł różnicy
to by cie ten tort dla 140 osób wyniósł 2800zł ... chyba ich troche pogieło...

U mnie było z dowozem (ponad 30 km), żeby się nie roztopiła masa (a był to czs największych upałów mienionego lata). Polecam cukiernię Joasia z Polanicy Zdr na ulicy Zdrojowej. Tort był pyszny

Gość kicia -mizia
no wlansie ze tort na wlasna reke o wiele taniej wyjdzie jestem ze stolicy wiec szukam cukierni stad, najlepiej wilanow , powsin, konstancin lub srodmiescie;)

Gość kicia -mizia
oczywiscie zeby dowiezli tort;]

Gość lola23
powinni dowiezc;)

My mieliśmy tort 3 piętrowy na 70 osób. Był z bita śmietana,każde piętro z innym owocem i inny smak.Przystojony różami.Koszt 200 zł ( przesżło 2 lata temu praz mieszkam w małej miejscowośći)

ja mialam tort 10 kg z bita smietana i jagodami nie miksowanymi tylko calymi lekko mieszanymi z bita smietana.byl przepyszny po 22 zl za kg czyli kosztowal 220zl z dowozem do lokalu. mieszkam w lublinie.