Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorocia lisiczka

powiedziałam juz ze sypiam z jej męzem

Polecane posty

Gość dorocia lisiczka

miałam przyjaciólke. Spotykalismy sie z jej męzem z nia, wakacje, spacery, sylwestra i imieniny. zazdrościłam jej stabilizacji i szcżęscia. byłam samotna, miałam kłopoty z szukaniem faceta w wieku około 30stki - wiadomo. czas u nich spędzałam. Jola pojechała do szpitala na operację i ja gotowałam jej męzowi - zostawałam na nocki, gralismy w bierki, i takie tam. Chciałam go więc zdobyc, chciałam poczuć jego ręce na mojej pipce, jego język na swojej pipce, to rozumiecie. Ubierałam sie kuso, panikowałam ze mnie boli tu czy tam, i kusiłam go, winko, masazyk i takkie tam. udało się. zostalismy kochankami. Jola wróciła i poprostu chciałam go miec dla siebie i byc uczciwa czy .........niewiem sama. Poszłam i powiedziałam jej ze od dawna jestem z jej męzem i ze jest mi przykro ale sie kochami jest nam dobrze. Pokłócili sie. On był wsciekły na mnie ze to joli powiedziałam. Wygrałam i to sie liczyło. Tłumaczyłam mu ze chciałabym z nim bbyc i jak chce niech przyjdzie. Nie przychodził. No ale tez i z jola zle się mu działo i ja tez z jola juz sie nie kolegowałam. Niedawno On przyszedł. Robilismhy to. Jestem z nim. To znaczy kochankami jestesmy jest cudownie. On ma zone która mu gotuje pierze i mysli ze nie sypia ze mną. Niechtak msli. ja jestem szczęsliwa. ostatio poznałam tomka. zonaty- tez z nim sypiam. mam wszystko, mężczyzn spokój sex.....jestemkobieta spełnioną.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
jestes durniejsza niz ustawa przewiduje! Nie jestes spelniona: poprostu nie masz mozgu:classic_cool:

Gość balerinkaa
oby to była prowokacja... bo jesli nie to jestes po prostu gorsza od kurwy......:O

Gość dorocia lisiczka
zazdrościsz ze jestem pponetna kobietą? ze miewam wielu kochanków którzy robia mi dobrze? pewnie tbie nie ma kto lizac cipy

Gość mmmmmmmmmmmmmm
balerinka: o wlasnie tak:classic_cool:

Gość mmmmmmmmmmmmmm
jestes zdrowo piznieta i tyle:classic_cool: Mniej jak zero:classic_cool:

Gość balerinkaa
z kurwami nie gadam :classic_cool:

Gość balerinkaa
bo ty lisiczka jestes zwykłą szmatą

Gość Tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
prowokacja na 100%, ale swoja droga trzeba sie bardzo nudzic,zeby takie glupoty wymyslac

Gość dziouchaa
jezu swiat sie sprowadza to lizania cipy :)) gdybys byla taka spelniona przez ta durna glowe nie przyszloby ci pisywac na kafeterii. zycze szczescia

Gość woodku
ja pierdole kobieto lizanie pipki to jeszcze nie wszystko. kretynka i idiotka. kurwiszon. gratuluje życiowych wyborów. baaaaardzo dobrze o tobie swiadczą.

Gość dorocia lisiczka
nie jestem kurwa bo mi nie płaca za sex. a niby czemu mam sobie załowac? sex jest wielką przyjenościa , uwielbiam sie kochac i byc dotykana i pieszczona. Oni mi to daja i ja daje im to samo. cóz w tym złego?

Gość no wlasnie
to sa argumenty, zazdroscisz? niby czego? ze walisz sie z paroma facetami na raz? to ty nam powinnas zazdorscic, ze mamy takie wspanialem zycie i jestesmy normalne, tak sama napisalas ze zazdroscilas jej szczesliwego zycia, gnida z ciebie zachowalas sie gorzej niz kurwa

Gość balerinkaa
czemu nie znajdziesz sobie swojego meżczyzny tylko dla siebie? lubisz dostawać ochłapy? :P

Gość oczywąsie że to
PROWOKACJA - aż w oczy razi ;-)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
a ktory madry by chcial taka kurew na stale? Lepiej zrychac i odsunac w kat,wracajac do zony:classic_cool: Tylko do tego sie nadaje:classic_cool:

Gość ludzie kochani
Niech do Was wreszcie dotrze, że są takie kobiety na świecie. To nie musi byc prowokacja. Boże, chroń mnie od "przyjaciół", bo od wrogów obronie siebie sam.

Gość dorocia lisiczka
chciałabym miec dla siebie faceta ale wolnych juz niema. Dlatego spełniam sie z zonatymi sa super w łózku, ich zony tego im nie dają co ja. Uwielbiam sex i robie to z tym z kim chce. lubie dawac swoj krok do lizania, czuje się wtedy taka chciana, ponetna, nie wiesz jak to jest?

Gość dorocia lisiczka
dziś spotykam się z tomkiem, niemoge sie doczekac. kurcze az niewierze ze wy nie lubicie jak wam dupe liza faceci, przeciez to cudowne,

Gość dziouchaa
ej a ty lisica to lisem czasami nie jestes,bo to prowokacja jak nic:)

Gość balerinkaa
buhahahahah, widać w tobie ostre kompleksy "krok do lizania" twoja delikatnosć wyrażania mysli pozostawia wiele do życzenia, teraz wiem dlaczego żaden do tej pory cie nie chciał i masz same ochłapy, pewnie zal ci dupe ściska ze bedziesz starą panną i zdechniesz w samotności a za "lizanie kroku" bedziesz płacić kase męskim dziwkom które bedą sie modlić by wziąć forse i jak najszybciej uciec

Gość woodku
super motywacja nr 1 lizanie w kroku. kup se psa smaruj cipę czekoladą - zobaczysz jaka będziesz spełniona.... och jak będzie cudownie, cipa lizana godzinami...

Gość chwalisz się...
ze potrafisz zdobyc faceta... moze i potrafisz zobyc ich ciała... ale czy um iesz zdobyc ich serce by byli z Tobą? by Cie kochali? idziesz na łatwiznę a to niezbyt dobrze o Tobie swiadczy..żadna z Ciebie koleżanka.. tylko seksmaniaczka której jednen facet nie wystarcza... która nie umie zdobyc wolnego faceta tylko męza przyjaciółki.. jesli to prowokacja to niezła gratuluje ale jesli to prawda...to czy Ty masz uczucia wyzsze czy tylko myslisz swoją dolną niezaspokojoną czescia ciała?

Gość dorocia lisiczka
z psem probowalam, ja nie boje się udziwnień. Moim marzeniem jest sex z Frytką.No Doda tez by mogła byc.

Gość dziouchaa
przeciez ty lisica jestes ostro kopnieta, kto powiedzial ze nam sie nie podoba jak nam faceci tylki liza MY O TYM NIE PISZEMY, bo normalne i prawdziwe kobiet TO ROBIA a nie o tym pisza. matko nizszy poziom jest juz niemozliwy :(

Gość woodku
a tak wogóle co wy mówicie, sama zostanie, ochłapy... toz taka kobieta to skarb! przecież można jej cipe wylizać i jest wtedy przeszczęśliwa!

Gość taaaa...
a w Wigilie bedzie zakladala nowy topik typu:moj ukochany jest z rodzina a ja sama w domu... wiesz jak to jest?:P

Gość buhahaha
gupia jesteś i pusta jak bębęn pogrzebowy

Gość woodku
ja osobiście proponuję psychologa i jakąś terapię ;]

Gość balerinkaa
w Wigilie bedą jej lizać cipe bezdomni w schronisku {cool] za pół litra:P