Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorocia lisiczka

powiedziałam juz ze sypiam z jej męzem

Polecane posty

Gość Tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
woodku - psow i kotow nie wolno karmic czekolada :-)

Gość woodku
ale to w sumie przykre jak ludźmi kierują najniższe instynkty. przykre jest tez to że później piszą o tym np na takich forach. przykre że ktoś z dumą reprezentuje taki poziom. no ale w końcu tomek (czy inny debil) wyliże jej dzisiaj cipke nie? ;] czym tu się przejmować...

Gość la marna prowokacjaa
aż TAK głupich kobiet nie ma.

Gość woodku
oj są tak głupie kobiety!!!! są nawet głupsze ;] generalnie baby są głupie ;]

Gość Skoro byłaś jej..........
Skoro byłaś jej przyjaciółką to dlaczego takie świństwo jej zrobiłaś??A postawiłaś się w jej sytuacji,czy ty wiesz co czuje kobieta w takiej sytuacji,gdy dowiaduje się że mąż ją zdradza z jej przyjaciółką?Nie wiesz bo gdybyś wiedziała to bys tak nie zrobiła,ale życzę Ci żebyś poznała tego jedynego i żeby tobie ktoś takie chamidło zrobił.Zobaczysz jak to boli........

Gość WKURZONA MAXYMALNIE
BRAKUJE CI MÓZGU ABY ZATRZYMAĆ PRZY SOBIE FACETA NA DŁUŻEJ I BIERZSZ SIE ZA WYBRAKOWANY TOWAR SAMA NAPISALAM ZE BYŁAM PODŁAMANA , ŻE JESTES KOBIETA POD 30STKĘ ZROBIŁAS KOLEZANCE NAJGORSZE ŚWINSTWO A NAJGORSZE JEST TO ZE JEST CI Z TYM DOBRZE GDYBYS ZROBIŁA TO MNIE TO DOSTAŁABYŚ W PIPE ZA TO CO ZROBIŁAŚ - I OCZYWISCIE MĄŻ TEŻ - ALE PO KUTASIE ŻE BYŁ TAKIM DUPKIEM I DAŁ SIE SPROWOKOWAĆ JESTES SZMATA JAKICH DUZO W TYM KUREWSKIM SWIECIE ZNAJDZ SOBIE LEPSZY TOWAR - NIZ WYSZARPYWANIE ICH ŻONOM I MATKOM

Gość akorek123
szanujacy sie facet nie skusi sie na prowokacje, juz to przerabialem dziewczyny mnie prowokowaly zachecaqly kokietowaly podrywaly a jak ja sie napalilem to uciekaly gdzie pieprz rosnie, dzis takim kobieta nie wierze, wiem ze jak sie do mnie jakas kobieta przymila to ma w tym jakis interes, a ja interesu nie pokazuje obcym tylko najblizszym, bo gdybym pokazal to bym stracil chleb powszedni

Gość woodku
szanujący się facet... dobrze powiedziane. na szczeście są jeszcze zupełnie normalni faceci. więc może teraz nie naskakujmy juz na biedną wylizana lisiczkę a przerzućmy się na tych kretynów których sobie wyrwała. generalnie ten typ ludzi zaliczam do tych którym dożycia wystarcza żarcie i dupczenie. koniec, nic poza tym nie istnieje. mały, prosty świat, bez skrupułów (no bo po co...) bez zbędnych myśli.

Gość Skoro.........
Szanujących facetów jest bardzo mało,można ich policzyc na palcach jednej ręki,Twoja kobieta m,a duże szczęście.

Gość PIPI*
Znając życie i tak ją zostawi jeden i drugi , facet jak wraca do żony to i przyniej zostanie.A szczególnie w tym przypadku , bo wątpie żeby ktoś chciał na stałe taką idiotke.

Gość akorek123
oczywisce ze ma szczescie, ale na pewno nie jest zadowolona ze pisze tu na forum, dla mnie tylko jedna dziewczyna sie liczy, ale znowu zauwazylem, ze jak mam nowa dziewczyne to jakos dziwnie zainteresowanie dziewczyn mna rosnie, ale ja juz do tego przywyklem, potrafie je splawic bardzo skutecznie w koncu wiele razy tak robilem

Gość akorek123
nawet moja najwieksza jak do tej pory milosc jakby chciala wrocic splawilbym od razu mimo ze super wyglad ma, ale charakter do straszny, albo nie dala mi siebie do konca poznac, ale to juz nie moj problem

nie bede uzywala niecenuralnych slow....ja nigdy tak nie robilam i nie robie....jestem kochanka ale nie zalezy mi na nieszczeciu innych ..nie rozbilam dotychczas zadnego zwiazku bo i sama nie chcialabym zeby ktos mnie to zrobil...dla mnie to nie ludzkie...zwlaszcza ze kochali sie ...a Twoja kolezanka wlasnie byla po szpitalu....moja osoba jest kontrowersyjna ale nawet w nie jednej dziesiatej tego co Ty....ot po prostu gleboko niemoralne...

Gość woodku
coś ten temat podupadł. poszukam sobie innego ;]

Gość Lisiczko

Gość Lisiczko
Mam nadzieję że się zmienisz,bo mimo tego wszystkiego jest choć troche w Tobie ludzkości,wrazliwości.Jeśli możesz to powiedz czy Ty widujesz jego żonę?Czy nie masz żalu że tak się stało?Masz wyrzuty sumienia?