Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elleke

czy ktos zaczal studia po 30-tce?

Polecane posty

Z sukcesami ?Jakie macie sposoby na skuteczne chlaniecie materialu? moze jakies cwiczenia umyslowe? trzeba mi pomoc rozgrzac szare komorki bo mialy dluuuuga przerwe. jakies sugestie? dzieki i pozdrawiam

Gość ona 31
ja - ale podyplomowe w tyym roku skonczylam uniwerek

Gość xyzed
To przuswój sobie zasadę 3xZ czyli zaryć,zdać i zapomnieć.Całkiem dobre.Wypróbowałem

Gość Haturelle
Tak, mój brat, zaczal w wieku 28, dzis jest na 4 roku, studiuje dziennie, takiemu to dobrze

Gość tereska o.
A moim zdaniem ta zasada jest dobra dla gówniarzerii, która poszła na studia , ale nie wie , dlaczego akurat te , tak wyszło. I potem mamy specjalistówz bozej łaski. Myślę , że jak 30-latka idzie na studia , to nie dlatego , że "bo trzeba studiować" , tylko okresliła sobie swoje cele i wie , jakiej wiedzy potrzebuje. Wazne , żeby wybór był dobrze przemyślany , żeby to było coś , co naprawdę ci sprawia przyjemność. Na zajecia chodź z nastawieniem, że chcesz sie czegoś nowego dowiedzieć - po prostu bierz z tego ile się da. Wtedy nie będziesz musiała jakos strasznie dużo uczyć się w domu

Gość Haturelle
Dobrze piszesz Tereska Ja tez poziej zaczelam studia, bo nie wiedzialam dlugo co chce robic