Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syszunia

zazdrości koleżankości

Polecane posty

Normalnie strzele jej! moja jedna z tych lepszych koleżanek lepi sie do mego faceta! na poczatku to olewałam ale teraz gdy sam mój Michał powiedział, że ona jest jakas niewyżyta to juz jestem pewna . 2 dni temu po imprezie tak sie podniecała ze u mojego Miska usiadła na kolanach i ze z nim tańczyła 3 razy to myślałam że już jej mokro. Jak przychodzi do mnie to pyta kiedy przyjdzie jej ;kochanek; -mój Misiek.Z jedenj strony to moja koleżanka z tych lepszych a z drugiej to cos mi tu nie gra. a znając baby to wiele potrafia. Dodam tylko że jest jak to mój Michas określił 12 letnie dziecko w skórze 24 latki. a o atrakcyjności sie nie wypowiem bo nie mnie to oceniać. i nie wiem czy zaczekać jeszcze czy wygarnąć jej z marszu i niech trzyma łapy przy swoim facecie .

Gość ja bym wygarnęła

Gość dcasdcdsc
stresujesz się? koleżanki nie są po to by nas stresowały zerwij tę znajomość i tyle

Gość kaśka ta staśka
często sie słyszy do czego są zdolne babki! niby kolezanka a za Twoimi plecami będzie obracać Ci faceta. A nie daj Boże wykorzysta ze on był po % ona niby tez lepiej dmuchać na zimne. Walnij jej z grubej rury i niech wypier....ala .