Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajaKAJA

Czy to poronienie?

Polecane posty

Gość jakajaKAJA

witam jestem tu po raz 1 ale od pewnego czasu mam pwnien problem i pomyslalam ze mozecie mi pomoc... Wiec staramy sie o dziecko licze dni plodne i staramy sie kochac w dni plodne jest to kolo14 dnia bo mam 28dniowe cykle i zawsze kolo 20 dni moze wczesniej dostaje malego krwawienia jakby sluz z krwia takie brazowe.Czy to moze byc poronienie tzn czy mozliwe jest ze w dni plode zachodze w ciaze a kilka dni pozniej dostaje poronienia?? Prosze napiszcie co o tym myslicie??

Gość trudne pytanie
Najlepiej idż do lekarza .Fachowo ci odpowie.

Gość NataliaM
Implantacja zarodka to około 7 dni, nie martw się więc,porozmawiaj ze swoim ginekologiem ,albo w poradni planowania rodziny lub z seksuologiem ,albo innymFACHOWCEM na temat owulacji,bo moze jest tak ze wcale nie masz jej w tym czasie,testy owulacyjne itp . moga ci w tym pomoc,co do krwawien warto udac sie do lekarza ,by wykonal badania ,ktore jasno kreslilyby jego przyczyne. POzdrawiam

Gość Vera22
Niestety nie moge Ci pomóc bo pierwszy raz sie z takim czymś spotkałam.Ale wydaje mi się,że to raczej nie moze byc poronienie... jak zdarza ci sie to kilka dni po zapłodnieniu to zarodek nawet nie zdazy sie zagniezcic... Sama nie wiem.Moze inne dziewczyny Ci pomoga, bo ja bardzo bym chciała ale nie mam pojęcia..

Gość autor topiku.
raczej nie,to zwykla miesiaczka ;]

Gość jakajaKAJA
Ale miesiaczke mam pozniej normalnie tego plamienia dostaje ok 18-20dniu cyklu i to trwa jeden dzien to jak krew ze sluzem bardzo słabe a miesiaczke mam normalnie 28dnia cyklu... Co TO moze byc??.. :(

Gość NataliaM
W czasie okołoowulacyjnym tez moze dojsc do krwawienia u obiety,ktora nie jest w ciazy,moze warto w te dni pomyslec o planowaniu rodziny????

Gość jakajaKAJA
Śliczne dzieki Natalia. A mam takie pytanie czylinajprawdopodobniej te dni w ktorych mam plamienie to sa dni najbardziej płodne?? Bo w tym miesiacu kochałam sie z chlopakiem w piatek s w sobote dostałam krwawienie.czy jest mozliwosc ze to tez byl dzien płodny? Sliczne dzieki Natalia tak wlasnie w polowie cyklu dotsaje tego krwawienia chodz czasami zdarza sie ze go wogole nie ma :) moze to oznaka dni plodnych?:) fajosko by było:)

Gość NataliaM
Wczoraj pytałam o to ginekologa,mojego wykładowce,o te plamienia,nie jest ono spowodowane konkretnie owulacja,ale zachodzącymi dokładnie w jej czasie zmianami hormonalnymi,więc,jesli rzeczywiscie dochodzi do tego plamienia to na 70%masz tuz po tym owulacje-1 dzien ,kilka godzin później.MOze byc tak tez ze z jakis powodów9nie zwiazanych z krwawieniem) nie dochodzi do niej ,ale to inna sprawa,warto w tym czasie starać się o dzidziusia.Pamitaj,że większą odpowiedzialnośc za niepłodność ponosi partner w dzisiejszych czasach. Ale mysle ze u was wszystko ok.:))))

Gość heraklina
ja tak miałam i zaszłam w ciążę; wszystko będzie ok

Gość jakajaKAJA
Dziekuje NAtalia bardzo goraca pozostałym dziewczyna tez :) HERAKLINA?? mam pytanie a kiedy staraliscie sie o dzidziusia w dzien tych plamien przed czy moze po??;) jestem bardzo ciekawa bo tez staramy sie o malenstwo ..