Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frosch

TIPSY AKRYLOWE TANIO!!!

Polecane posty

Gość frosch

Witam wszystkie kobitki jestem z okolic Warszawy i robie tipsy akrylowe: akryl na naturalnej płytce paznokcia 40zł akryl na tipsie od 50 zł akryl na szablonie od 50 zł zainteresowane piszcie gg:6373913 albo zabcia4-1988@tlen.pl

Gość chanelka...
SKAD JESTES?

Gość frosch
jestem z Legionowa

Gość frosch
zależy jak krótkie zawsze można spróbować ale gdy są za krótkie a tips jest dużo dłuższy od paznokcia przy większym urazie typu mocniejsze uderzenie paznokcia moze byc bardzo bolesne a tips odpadnie...

Gość frosch
ale wiadomo jak klientka ma pazurki dl 3mm to nie da rady zrobic tipsa

czesc wam moze wy mi powiecie co jest potrzebne do calego zestawu aby robic paznokcie akrylowe????

Do Natiny.Nie musisz nakładać tipsów,tylko w twoim przypadku można zastosować metodę szablonu.Jest to lepsza metoda i pazurki ładnie odrosną.Tylko musisz zrobić pazurki u osoby zajmującej się profesjonalnie stylizacją,gdyż możesz być zawiedzona efektem zrobienia pazurków przez osobę dopiero zaczynającą lub ,,uczącą się na tobie\"-znam takie przypadki.

poszukaj kosmetyczki,która wykonuje akrylki na szablonach,bo są kosmetyczki co robią pazurki,tylko na tipsach/technika szablonowa jest trudniejsza i bardziej pracochłonna/.Ja już miałam klientki z obgryzanymi pazurkami,i robiłam im pazurki na szablonach-efekt super!!!Acha.Kiedy już zdecydujesz się na pazurki,to pamiętaj,żeby w tym dniu nie obgrytzać!!!,bo płytka paznokcia jest wtedy zawilgocona i akryl lub żel może po paru godzinach liftować,czyli odklejać na skutek wilgotnego pazurka:(

Gość frosch
matina masz racje lepiej zrobić szablon aczkolwiek klientki czasem są uparte i chcą tylko na tipsie:/

Gość frosch
Zajmuję się także tipsami żelowymi więc zapraszam chętne klientki:)

Gość ALICJA ZAMYŚŁONA
DOJEŻDZASZ DO KLIENTA? ZA TE 50 ZŁ?

Gość frosch
dojezdzam wtedy jest usluga plus moj bilet jeżeli jestes z warszawy bilet kosztuje 5 zl:)

Gość 123456to ja
chcialabym zaczac robic pazurki akrylowe, tzn zaczelam, tak dla siebie... jednak nie wiem 1.jak uzyskac efekt trwalego nablyszczenia paznokcia 2. jak wtopic rozne rzeczy- ozdoby, badz jak zatopic brokat? czy jest jakis specjalny proszek akrylowy z brokatem? 3. kiedy używa sie wytrawiacza a kiedy odtluszczcza?

Gość frosch
aby uzyskać trwałe nabłyszczenie należy najpierw dobrze pilnikiem wyrównac pazurek potem przemyć go zwykła oliwka i polerować dosyć intensywnie :) ja tak robie:) i efekt jest super, a wytrawiacz tzw primer nakłada się przed nałożeniem akrylu on zwiększa przyczepnośc akrylu do płytki oraz odgrzybia i trzeba uważać na skórki ponieważ primer piecze gdy skórki sa pozadzierane lub poranione. odtłuszczacz tzw cleaner używamy przed primerem i po zrobieniu tipsa a przed polerowaniem :)

witam chciałabym sobie zrobieć \"jakieś\" fajne pazurki ponieważ moje są okropne;(( ponieważ mam strasznie słabe i w dodatku mam tendęcję do obgryzania a jestem w tej kwestii totalnie ciemna, prosze o pomoc!!!! 1.Czy do wykonania sztucznych pazórków trzeba miec określoną długość naturalnych paznokci?;/ 2. Czy trzeba mieć mocne naturalne paznokcie? 3.Czy to prawda, że jak sie raz zrobi to trzeba już zawsze robić?l;/ (tak słyszałam) 4. Jak często trzeba \\\"odświerzać\\\" (ponawiać) -taki zabieg aby wygladały ciągle efektownie? 5.Przedewszystkim jakie polecacie, mam troche obowiazków domowych, żeby były TRWAŁE, MOCNE i wyglądały naturalnie!? 6. Ile mniej-więcej kosztują? PROSZĘ O ODPOWIEDZ FACHOWCA i ZEBY BYŁA W MIARE SZCZEGÓŁOWA:) Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJE;* POZDRAWIAM