Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramaturgia ego

Brat męża

Polecane posty

Gość dramaturgia ego

Żyje w związku małżeńskim od 9 lat, mam dziecko, jednak zakochałam się w bracie męża. Brat męża jest wdowcem od 3 lat jest moim przyjacielem, powiernikiem, łączy nas pasja, prawdziwe uczucie, jednak boję się 'wymienić' partnera. Nie potrafię tak trwac w związku bez miłości, pobraliśmy się z mężem oboje bardzo młodzi, teraz wiem, że to nie był słuszny wybór, małżeństwo z powodu dziecka to nie najlepsze rozwiązanie

nienawidzę takich ludzi, jak Ty. Widac właśnie, że nie powinno się zamierać związków małżeńskich w młodym wieku, bo potem nagle \"kobieta/facet, chce \'wymienic\' partnera\" :O

Gość dramaturgia ego
Oczywiście, nie życzę nikomu męża, który traktuje kobietę jak przedmiot, jego własność, pije i jest agresywny nie życzę nikomu aby wasze dziecko prosiło : mamo mogę spać u babci? Bo właśnie to dziecko chyba najbardziej pragnie normalnego domu! Mamy dom, pieniądze, mąż ma dobrą sytuację finansową ale wolałabym zamieszkać w kawalerce niż z nim w eleganckim domu, wolałabym oddać wszystkie pieniądze jakie mam i zacząć od nowa, brat męża jest moją podporą, dziecko go uwielbia

Gość juz sie nie usprawiedliwiaj
jestes zalosna zreszta "brat" tez. takie swinstwo wlasnemu bratu robic...

Gość dfg
k...! kobieto! Ale z bratem???!!!! Ciekawe jak będzie reagowało Twoje dziecko, kiedy w szkole wyżyją się na nim koledzy, po tym jak się pochwali że mama już nie jest z tatusiem, tylko z wujkiem... :o

ty, a tesciu moze tez jakis fajny? to se nie zaluj...

Gość oooj
ludzie spasujcie, kurwa co za agresywny narod ciekawe z czego to wynika?

buhahaha, oooj, oazo spokoju :D :D :D

Gość oooj
zasadniczo tak jestem spokojna i nie szafuje wyrokami

Gość dramaturgia ego
Trudno nie zrozumiecie, pewnie typowa Polka popatrzyłaby na konto mojego męża i byłaby z nim do śmierci ja nie jestem materialistkę, nie usprawiedliwiam się również chcę kochać być kochaną, dziecko bardziej przeżywa obserwując ojca niż jakbym się związała z jego bratem

no to na co szekasz? rzuc sie w ramiona cudownego brata męża i slodkiego milego zycia

Gość iiiiiiiiiio
dramaturgia ego a c sie stalo z zona od twojego szwagra na co zmarla

Najbardziej mnie bawi to, że na początku tego typu wpisów zawsze stoi \"ten i ten mnie podnieca czuję wilgoć w majtkach jak na mnie patrzy. Od dawna z mężem tak sie nie czułam nie wiem czy to słuszny wybór\" itd. Kiedy zaś ludzie na taką (albo takiego) naskoczą natychmiast się pojawia. A bo wy nie wiecie, że moj ślubny to alkocholik, brutal, mnieczuły drań itd. Ciekawe, nie?

Zastanów się najpierw czy Twoja sympatia do szwagra wynika z niechęci do męża czy niecheć do meza wyniak z sympatii do brata.

Gość dramaturgia ego
pozdrawiam moderM 🌻

Gość dramaturgia ego
Fergo ja nie pisałam nic co mi sugerujesz, najpierw przeczytaj uważnie, z bratem męża nie współżyłam mam zasady. Myślę o rozwodzie z dzieckiem delikatnie poruszam ten temat

Gość dramaturgia ego
była to wpadka, jak zreszto często się zdarza, ślub, kwiaty, wspólny próg drzwi się zamykają człowiek ma czas dojrzeć i wtedy widzi że decyzje które podejmuje należy przemyśleć stokroć razy, musze pomowic z mezem najlepiej dzis

Gość pozal sie boze dramaturgia
A no nie wiecie? bo to teraz taka moda nastala, ze trzeba z bratem meza, potem ojcem moze nawet dziadkiem. Najlepiej to przeleciec cala rodine. kobita naoglodala sie seriali i idzie teraz duchem czasu. A to ze to krzywidzi czlowieka ktoremu kiedys obiecywala wiernosc, to kogojuz to obchodzi.takie czasy ze kazdy z kazdym, a potem kreci sie serial

Gość Jeżeli to prawda ...
to sytuacja jest baaaaaaaardzo trudna. Nie wiadomo czy brat twojego męża byłby w stanie podjąć taka decyzję żeby byc z tobą i zerwac kontakty z jego najblizsza rodziną, bo pewnie tak by się stało :-D To niebezpieczna droga i przeszkoda nie do po ko na nia, bo konsekwencje swojego kroku ponióślby on, przede wszystkim on, jego zycie zmieniłoby się o 360 st., czy dalby rade tak żyć ... ? To niebezpieczna zabawa, dużo osób by cierpiało, czy mozna takim kosztem budowac swoje szczęście ? O ile to w ogóle byłby zwiazek szczęśliwy (w co watpię)

Gość -------------------------
taaaaaak na pewno jego zycie zmieni sie o 360 stopni hehehe