Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiiiooolllllaaa

ROZMOWA W SPRAWIE PRACY, JAKIE PYTANIA ITD?

Polecane posty

Gość wiiiiooolllllaaa

ide na rozmowe o prace,wlasciwie staz, nie wiem o co sie mnie moze ta pani pytac... jsli np zada pytanie czemu chcialabym pracowac w tej firmie, to co mam odpowiedziec? bo praca jest taka..zwykla,przekladanie papierow, musze miec troche kasy na swoje wydatki, a poza tym bede miala co wpisac potem w cv.... i nie wiem co jej powiedziec, bo zadnych banailuków w stylu "bo chce sie rozwijac" na pwno jej nie wcisne,bo by mi nie uwierzyłą :)

Gość wiiiiooolllllaaa
up

Gość prac praca
to powiedz, że dlatego akurat wybrałaś taką prace bo uważasz, że będzie Ci najbardziej odpowiadała. masz wolny czas, który chciałabyś efektywnie wykorzystać i przy okazji zarobić sobie na swoje wydatki.

Gość wiiiiooolllllaaa
hmm ale czy to nie jest zbyt proste? przyjdzie pozniej na rozmowe jakas inna kobieta,powie ze bardzo marzyla o takiej pracy ble ble..a kierowniczka pomysli sobie,ze tej babie bardziej zalezy niz mnie..z drugiej strony nie bylabym w stanie tak klamac w zywe o czy ze ta robota to ósmy cud swiata itd...

Gość prac praca
no niestety tak czasem trzeba najlepej pokazać dużo entuzjazmu i radości oraz chęci do pracy. wiem, że to może nie ejst praca Twoich marzeń ale jeśli chcesz ją zdobyć to na czas rozmowy wyobraź sobie, że jednak jest to Twoje największe marzenie.