Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górna prawa dwójka

leczenie kanałowe, proszę zajrzeć

Polecane posty

Gość górna prawa dwójka

mam miec robione lecznie kanałowe, ale bardzo się tego boję, bo słyszałam od znajomych ze BARDZO boli. prosze wpiszcie jak wyglądało wasze doświadczenie z leczeniem kanałowym... z góry dziekuję :*

Gość nie masz żadnych gwarancji
poproś o znieczulenie

Gość marzy mi się to
przyjemne to nie jest :( Ale jak dostaniesz znieczulenie to będzie ok. Mnie nie bolało w czasie robienia tylko potem, ale dało się przeżyć :( Trzymam kciuki - powodzenia 🌻

Gość mialam
2 kanalowo. Jak trafisz na dobrego stomatologa to nic nie bedzie bolalo. Moze potem trochu ale bez przesady. Zazyjesz cos przeciwbolowego i przejdzie. Nie boj zaby. Gorzej ,że ten zab pozniej bedzie ciemnial :O

Gość nie chcę Cię straszyć
ale mnie to bolało i to ze znieczuleniem, leczyłam się prywatnie, u dobrego dentysty, ale mimo to, wpychanie igieł do tych kanalików, chyba musi boleć, ale jak widzisz przeżyłam:)

Gość górna prawa dwójka
słyszałam ze jak ząb jest wczesniej zatuty to nie boli. prawda to?

Gość Święta Wincenta
Ja miałam tak leczonego zęba. Wcale mnie nie bolało. Oczywiście wzięłam znieczulenia, bo bez tego nie wyobrażam sobie wizyty u dentysty. Panicznie się ich boję :( Parę godzin po wizycie może Cię boleć ten ząb trochę, jak juz znieczulenie przestanie działać. Ale idź wtedy do apteki i kup takie coś musujące przeciwbólowe. Pani z apteki będzie wiedziała o co ci chozi, jak dodasz że to na zęba. Powodzenia i nie bój się tak jak ja :P