Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloreczka

kolor cienia do szaro-zielonych oczu

Polecane posty

Gość koloreczka

mam pytanko, jaki kolor cienia najbardziej mi pasuje, mam szaro-zielone oczy, chcialabym podkreslic ta zielen. Cera jest taka brzoskwiniowa, zwykla, jasna, troche popekanych naczynek krwionosnych ale malo tylko takie rozowe policzki mi sie robia.

Gość a włosy masz ciemne
?

Gość koloreczka
Nie wlosy mam naturalne, ciemny blond ale taki zlocisty

Gość gipsygirl
Mam oczy w kolorze niezidentyfikowanym. Niektórzy mówią, że błekitno-szare, inni że zielone. A mi się wydaje, że są szaro-zielone. Maluję je najczęściej na brąz. Próbowałam już chyba wszystkich kolorów, ale teraz wiem, że najlepiej jest mi w brązie. I mam mnóstwo odcienni tego koloru :) Ubrań nie lubię brązowych, tylko cienie :) Cerę mam podobną do Twojej, raczej jasna, trochę naczynek, trochę piegów. Włosy cimnobrązowe. No :) To by było na tyle. Pozdrawiam :))

Gość a włosy masz ciemne
to przyciemnij sobie:) takie oczy jak Ty maszi ciemne włosy to chyba najlepszy możliwy typ urody:) Angelina Jolie ma taki czy Edyta Herbuś albo Anka Przybylska podpatrz jak one się malują:)

Gość gipsygirl
Kiedyś lubiłam też filet. I też ładnie wyglądał :) Ale znudził mi się szybko. Nie lubię cukierkowych :P

Gość też mam zielone
jak najbardziej FIOLET on rzeczywiście bardzo ładnie podkreśla zielone oczy

Gość koloreczka
Kiedys przyciemnilam wygladalam okropnie, nie psuja do mnie ciemne wlosy, jasne rozswietlaja twarz i wole naturalne bo kolor naprawde fajny, taki orzechowy jasny z naturalnymi pasemkami od slonca. No ale pytalam o kolor cieni do takich oczu zielono-szarych? Wlosow farbowac nie bede .

Gość ale jak to sie robi
fiolet jest do brązowych oczu

Gość koloreczka
fiolet ale jaki? jasny? ciemny? cieply? zimny?

Gość koloreczka
to jaki w koncu najlepsyz_ Moye yielonz_ Albo opaliyujacz jakis bryoskwiniowz cyz cos takiego_ Chcialabzm kupic jakiejs dobrej firmz a to kosytuje wiec pztam abz y kolorem trafic

Gość sylwiak99
też mam takie oczy , cerę z naczykami i włosy .Najlepiej pasuje cień w kolorze brązowym , ale nie bardzo ciemnym . Pięknie też podkreśla kolor oczu cień ciemno - oliwkowy lub zgniło - zielony. W jakimś topiku wyczytałam ,że jeśli chodzi o tuszdo rzęs to zielone oczy świetnie podkreśla śliwkowy . Muszę spróbować.

Zgadzam się ze śliwkowym tuszem do rzęs. Co do cieni - to fiolet najlepiej wydobywa zieleń oczu - taki dośc mocny, zimny odcień fioletu. No ale nie każdy lubi ten kolor, aczkolwiek najlepiej wydobywa zieleń oczu. Ale nie łudźmy się - i tak ten zielony jest widoczny przeważnie w słońcu, bo jak dzień jest szary to i oczy też są szare :-(