Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa zawsze

30 lat różnicy 3 lata razem 3 miesiące i wyprowadzka

Polecane posty

Gość FajnyGostek
nie no co wy .... 30 lat roznicy ??? A co bedzie za 20 lat .. on bedzie stary, schorowany , moze umrzec... a ty bedziesz w kwiecie wieku majac 40 lat i bedziesz juz wdowa.. chyba ze jest bogaty to co innego .. :P

Gość buhahahahah
nie, wolałabym żyć w celibacie niż sie walić z dziadkiem który jest starszy od mojego taty:D:D:D :O

Oczywiście emeryturę po nim będziesz miała pokaźną no i spadek też Warto się pomęczyć. A potem opiekować się dziadziusiem.

Gość ha ha ha hi hi hi ...
Dobre sobie dziewczyno, bujasz w obłokach, za 3 m-ce macie wprowadzić sie do waszego domu i to ma być ta satysfakcja i samorealizacja ? No nie zazdroszczę, realizuj sie tak dalej ................💤

Gość ha ha ha hi hi hi .........
Widzę, że tutaj jest sama smarkateria Do .. a ja mam męża starszego 40 Najwazniejsze, że jest psychiatrą, bo za porade nie musisz płacić 💤

Gość marychnaicha
No z tym "waszym domem" to przegiecie :-)kobitka na pewno biedna jak mysz a facet za swoja kase zbudował dom i ona mysli z,e to jej dom :-) wydaje mi sie,ze ten facet juz dzieci ma i kobitka bedzie w przyszłosci miała kłopoty :-) a jezeli nie ma dzieci to widicznbie jakis nieudacznik z kasa i wspołczuje jej :-)

Gość fredeki
ha ha hihi to sty chora kobieta jest ,ze mas ztakeigo starego meza :-) psychiatra chyba tez nie o zdrowych zmysłach.Chyba tobie brakowało ojca w dziecinstwie a mezus 40 lat starszy traktuje cie jak corke

Gość fredeki
Milosc hahahah bo padne,chyba chodzi ci o miłosc do kasy:-)

Gość fredeki
a ile ty mas zlat kobieto ktrora ma 40 lat starszego meza od siebie?

Gość ale masz
ja bym się brzydziła iść z takim starym do łóżka!

Gość fredeki
hihih wspołczuje Ci dzadka za meza :-)

Gość fernandobyczo
:-) juz wiadomo o co chodzi ,jest lekarzem,ma prestiz,kase ,wiec trzyma ciebie nie miłosc tylko pieniadze .70 letnbi facet raju wspołczuje twojemu mezowi,dobrze rogi musisz mu przyprawiac

Gość fernandobyczo
A moze ty jestes taka beznadziejna ,ze zaden młodszy ciebie nie zechciał?

Gość farook
Powiem tyle ,ze niekiedy ma sie mlodego i nigdy nie zazna kobieta szczescia albo kobieta zyje samotnie i nie zaznaje zadnej milosci.Zycie uplywa a tu pustka . Stereotypy do kosza.

Gość ale masz
Widzę, że cos z toba nie tak, skoro tak agresywnie odpowiadasz. Dlaczego miałby mnie nie dotknąć kijem? Jestem zgrabna i atrakcyjna, takie dziadki właśnie na mnie lecą.

ale z Was straszni materialiści, nie każdy myśli tylko o tym żeby złapać kasiastego faceta i wciąż się seksić :o za grosz romantyzmu... przecież nad miłością się nie panuje, to coś więcej niż chłodna kalkulacja zysków i strat. Jeśli się pokochali, to widocznie tak Im było pisane. Pomiędzy moimi rodzicami są 23 lata różnicy, ja mam troszkę ponad 20 lat a mój tato 70 i co z tego? wcale nie uważam, że rodzice zrobili mi tym krzywdę, a nawet podziwiam, że mieli odwagę związać się ze sobą wbrew wszystkim...

Gość pedonowar
arwena ,ale nie wiesz dokładnie jak to jest w zwiazku pomiedzy twoimi rodzicami.na epwno mamusia skacze na boki chyba,ze nie ma potrzeb sexualnych a tata jej wystarcza raz na ttydz i to z wiagra

Gość a ja mam męża starszego 40
zresztą nie sypiamy ze sobą bo od kilku lat jest impotentem

Gość Smarkulo nie wiesz
co mowisz facet 70 lat to po prostu dziadek i nie ma znaczenia, ze wyglada na 50, bo wiek robi swoje czy chcesz czy nie chcesz i TO JEST WLASNIE JEDYNA SPRAWIEDLIWA RZECZ NA TYM ŚWIECIE mimo, ze ma sie pieniadze to wiek jest nieubłagalny ... Tak jest kochana, a ty dziewczyno po prostu jestes w takim wieku , że nie wiesz co to jest milość bo jak widac nie odrozniasz pelargonii od kalafiora 💤

Gość 50..........
Zaczekaj jeszcze rok ...dwa a zobaczysz co wtedy bedziesz myslała. Prawa natury nie da się oszukać. A po za tym jeszcze jedno taki facet zawsze jest obarczony bagażem zyciowych doświadczeń. Na początku znajomości może to młodej dziewczynie imponować i nie widzi tej drugiej jego strony charakteru przez pewien czas. Jest zauroczenie inne życie poczucie bezpieczeństwa, doświadczenie życiowe w różnych sytuacjach no i luz, kasa i to Ci się wydaje piękne i m ądre. Ale uwierz mi to nie wszystko. Problemy wsześniej czy później nadeją i to prblemy związane z wiekiem partnera.Znam takie małżeństwa i w każdym po upłwie 1... może 2 widać było że każde z nich potrzebuje co innego. Pomino że bardzo starali się być ze sobą. Efekt jet taki że koleżanka jeździ sama na imprezy a jej mąż zostaje w domu. Ale on jej na yto pozwala bo ona potrzebuje towarzystwa

Gość i o to chodzi
30 lat różnicy, wspólny dom - :D za kilka lat dziadek kipnie a dom zostanie i ona zacznie nowe życie :D

Gość 50..........
c.d. narazie pozwala.Nie m owię tu potrzebach związanych z seksem bo to wiadomo że u 50 latka nie da rady, nie ta burza chormonów. W pierwszej fazie zauroczenia wzrasta mu zapotrzebowanie na seks czuje się jak młody samiec i jest dumny ze swej zdobyczy a następnie następuje powrót do swoich starych nawyków.

Gość 50..........
no chyba że to o to chodz więc czysta wyrachowanie albo sposób na dostanie życie które nazywasz miłością.

Gość 50..........
I tu nie można odmówić ci racji ty kochasz i nie chcesz sie pozbyć ale tego co on ci dajew zamian za t a tzw. miłośc ale milośc do niego kiegy by nie miał tego co ma to już inna sprawa.

Gość 50..........
Nie spotkałam się jescze na forum z opisem zakochanej młodej dzieczyny w rencisie, bezrobotnym. Dziwne w tych przypadkach chyba wiek przeszkadza

Gość i o to chodzi
no fakt, ja tez nie :o

Gość 50..........
Co innego kasiasty dzidek to jest atrakcyjna zdobycz więc warto pokrzyczeć o kanonach nejednokrotnie wywracając do góry nogami życie poprzedniej rodziny w imię tej wielkiej "pierwszej" miłości

Gość 50..........
W najskrytszym zakątku swej duszy znasz doskonale powód tej znajomości. Ale nie poeiesz o tym na forum bo byś była nie fer. Ty chcesz wszystkiego co wiąze się z jego życiem. Jeśli chodzi o samą jego osobę? wątpię