Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W autobusie

Przytulanie i lapanie w autobusie

Polecane posty

Gość W autobusie

Byl juz temat o lapaniu dziewczyn za pupy na ulicy, ale nie bylo nic o lapaniu badz delikatnym glaskaniu dziewczyn po pupach w autobusie. Napiszcie czy Wam sie to podoba i co o tym sadzicie. Ja osobiscie zauwazylem ze dziewczyny to lubia, zwlaszcza jak w autobusie jest wiecej ludzi i mozna udawac ze nie ma miejsca zeby sie gdzies przesunac :)

Gość prawie jak mąż
zajebisty temacik:) tylko mi się wydaje, że to trochę subiektywne, że wszystkie dziewczyny to lubią, aczkolwiek spotkałem kilka "fanek" takiej konfrontacji :P

Gość prawie jak mąż
czyli głaskali ?? :P Ja w sumie nigdy nie głaskałem, ale miałęm kilka takich spotkań że się wyginaliśmy i za pierwszym razem pomyślałem "co my robimy" co to za rzadki sport :)

Gość oj zdarzyło mi się pary razy
jakąs delikatnie musnąć - ale żadnej większej reakcji nie było ;) W tłumie ludzi zawsze można przeprosic i przejsc dalej.. tylko ze trzeba byc delikatnym i tylko lekkie muśnięcia raczej... Ale niech dziewczyny się wypowiedzą czy to lubią !!! bo skoro specjalnie odslaniają swoje pupcie to chyba tego oczekują ;)

Gość do gory

Gość chyba cos sie komus powalilo
jak dziewczyna moze lubic jak obcy facet pakuje jej rece na tylek??? Mnie ostatnio jakis wsiok obmacal w dyskotece ale jeszcze to bym przezyla gyby nie fakt ze w tym momencie przytulalam sie do mojego faceta!!!

Gość znowu do gory

ja od razu sklepałabym, takiemu michę jakbym widziała ze mnie niby tak \"niechcący\" muska po tyłku w tym tłumie....:P

to TY obmacujesz w autobusie????????? ożesz Ty jeden...............:D

czasami:D ale tylko w wawie na autobuasch 170, 512, 160, 190 :-P

uffffffff ulzyło mi bo ja jeżdżę innymi ;) ;D :D i chyba w innym mieście :D

A do mnie dzisiaj podszedl na ulicy jakis facet (calkiem, calkiem ;) jak czytalam ogloszenie. Nawet go nie widzialam. Powiedzial \"malenka\" i zlapal mnie za pupe. Najpierw -wkurzona- tez obsypalam go komplemantami, jaki to nie jest zbok :P a pozniej smialam sie jak glupia z kolezanka. Boze skad sie tacy biora? :D

ze strony dziewczyny musze powiedziec że starrrrrrraszne to jest jak się pcha jakis obcy oblesny facet.:P :P juz pół biedy jak jakis młody niczego sobie....i nieśmierdzący :D :D dlatego staram się przebywać w autobusie blizej młodych ludzi,juz nawet dziewczyn :D :D a nie oblesniackich typów ;) \kobitki!!nwy tez tak macie?? czy ja taka zdziwaczała jestem?? :D

Gość upupupupu

Gość upupupupu

Gość ja bym dała po mordzie i nie
ważne kto by mnie głaskał:o Chyba jesteście nienormalni:o🖐️

Gość pole obowiazkowe
Ciekawe ze tak niewiele kobiet sie tu wpisuje, wiec cos musi byc na rzeczy, no a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Jak wiadomo czas to pieniadz, wiec pewnie te kobiety co sie nie wpisuja go nie maja, tylko jezdza w autobusach i sie przytulaja!

ha ha ha :D to się usmialam tym ostatnim wpisem ;) ja bym sie jeszcze i poprzytulała...byle by było do kogo :O

Gość zajefajna teoria
:D:classic_cool::P

Gość ostatnio nie mam szczescia
coraz trudniej mi trafoic okazje

Gość lapaczdupny
ponoc zima idzie, to znowu dupcie sie schowaja pod kurtkami/plaszczami/itp. I jak tu lapac za dupcie? No chyba zeby raczki ogrzac :D:classic_cool::D

Gość ale za to moze jakies bardziej
seksowne się pojawią, np. w skórzanych spodniach, itp

bylo lato,wracalem busem do domu,był okropny tlok i scisk,akurat ja siedzialem,a miejsca w busie byly pojedyncze,kiedy bus zatrzymał sie na kolejnym przstanku po ludzi pomyslalem co ten poj......kierowca wyprawia,czesc ludzi wyszly,ale nadal byl scisk,kolomnie staneła piękna dziewczyna ok17-18lat,krotka spodniczka,bluzeczka na ramiączkach i klapeczki,a ze w busie byl scisk to caly czas mialem na sobie jej jędrną dupeczke i gładkie nogi,mialem wrazenie ze dziewczyna przysuwa sie do mnie coraz blizej,teraz juz bardzo dokladnie wyczywałem jej piękne posladki i nogi,nagle dziewczyna zaczeła pocierać sie o mnie,bylo przyjemnie,powoli musnełem ręką po jej nodze,zero reakcji,zatrzymalem cie na udzie i terz zero reakcji,w koncu pozwolilem sobie polozyc ręke na jej pupie,trzymalem ręke na stringach i zaczełem pocierac i masowac,ku mojemu zaskoczeniu bus sie zatrzymał w moim miescie i musialem wysiadać,byl to najlepszy mój powrót do domu.

Gość do juchasa
Ty chłopie lepiej popracuj nad ortografią!

Gość marzyciel z tego juchasa
lub fantasta