Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wiedzieć....

monitoring cyklu

Polecane posty

Gość chcę wiedzieć....

mam pytanie do dziewczyn które miały problemy z owulacją, mój lekarz podejrzewa u mnie jej brak w zwiazku z kilkuletnim braniem tabletek antykoncepcyjnych i @ co dwa miesiace. proszę napiszcie jak to wyglada od którego dnia cyklu się przychodzi na monitoring. Acha i jeszcze jedno do dziewczyn które mają lekarza prywatnego, jak to u was wygladało czy za każdy dzień monitoringu lekarz pobierał od was opłatę jak za wizytę? pytam z ciekawośći bo mój bierze 100 zł i tak to chyba bym zbankrutowała. dzięki za odpowiezx.

Gość płaciłam 30zł za każdy
monitoring,chodziłam od 11dnia cyklu przez 3-4dni , lekarz robi usg dopochwowe,które nie boli,obserwuje jajniki,czy pęcherzyk rośnie,pęka i czy pokazuje się ciałko żółte

Gość chce wiedzieć
dziekuje bardzo za odpowiedź tylko ze ja mam miesiaczki co 2 miesiące to u mnie chyba by wiecej razy wypadło przyjść. dzięki jeszcze raz

Gość a ile lat brałaś tabletki i
i jakie?

Gość chce wiedzieć
brałam Mercilon 8 lat z jedna przerwą 4 lata temu:(

Gość ojejku uu
to troche długo brałaś nic dzienwego ze teraz masz problemy

Zazwyczaj moinitoring kosztuje około 20 zł polega na tym że w zależności od długości cyklu idzie się na wizytę przy 28 dniowym pierwszy raz w 9-10 dniu cyklu ocenia jajniki endometrium i pęcherzyk dominujący i lekarz wyznacza kolejny termin, jak używasz testów owulacyjnych to kolejny raz idziesz zaraz po tym jak test wyjdzie pozytywny i potemy 48 godzin po żeby sprawdzić czy jajeczko pękło

Gość chce wiedziec....
dziekuje ci bardzo starania_pl, troszkę mnie pocieszyłaś bo mój gin bierze 130 zł i tak sobie pomyslałam ze jakbym miała tyle płacić za każdym razem...

Gość chce wiedziec....
100 za wizyte z z usg 130