Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianna05

czy to sprawiedliwe?!

Polecane posty

Wiem, że sprawiedliwości nie ma. Jednak ludzie, którzy dostali lub dostaną tzw. akcje pracownicze wzbogacają się tylko dlatego, że przez przypadek pracowali (lub pracują) w danej firmie. Nie ma w tym, że dostają taki prezent żadnej ich osobistej zasługi. Po prostu mieli szczęście. Przeciętna urzędniczka z PKO BP po 30 latach pracy dostała np. akcje warte dziś ponad 160 000zł. Wiem, że zadrość jest brzydkim uczuciem, ale szlag mnie trafia, bo ja po mniej więcej tylu latach pracy mam tylko długi i żadnej nadziei na poprawę swego stanu majątkowego.

Marianno dlaczego nie zatrudnilas sie w takiej firmie ktora dawala akcje?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mania,człowiek zawsze źle wychodzi jak zaczyna te swoje porównania,żyj i daj żyć innym-proste

Typowe podejście większości \"Polaków\" Mi nie dali to czemu mają dać innym? Zawiść, zazdrość, to chyba nasze cechy narodowe.:O Co Ciebie to interesuje? Lubisz się oglądać na innych? Mnie jakoś to średnio interesuje, a że dostaną? to dobrze;) Graj w totka🖐️

pewnie że dobrze ze dostają, szczęsliwszy człowiek szczęśliwszy swiat:)

Gość pomozcie...
W firmie mojego szwagra sprzataczka, ktora odchodziła na emeryture dostała jakies kacje warte 50 tys, a było to dobrych kilka lat temu:)

Gram w totka i nic. Nie zazdroszczę nikomu, kto doszedł do czegoś własną pracą i zdolnościami. Pewnie, że lepiej gdy ludzie są szczęśliwi. Pieniądze podobno szczęścia nie dają - pozwalają za to łatwiej znosić nieszczęście.

Gość Janek Szpachlarz
Marianno a czy oprocz dlugow masz jeszcze coś? np. na dupie krosty?

ADEKWATNY CYTAT \"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.\"

Gość Wiesz gdyby ...
tak mysleć to prezesi spółek zarabiaja tyle, że głowa boli , prezes Orlenu, TP, TV, bankow, spółek weglowych, posłowie, senatorowie ...przykłady można mnożyć