Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfg

Z NIEMIECKIEGO PROSZE!!!!!!!

Polecane posty

Gość gfgfg

Guten Tag Vielen Dank, dass Sie sich bei uns registriert haben.Wir werden in Kürze Ihre Daten überprüfen und Ihren Zugang freischalten.Sie erhalten dann eine weitere Email.Falls Sie Ihr Passwort vergessen, können Sie sich jederzeit ein neues Passwort an die angegebene E-Mail-Adresse senden lassen. Wenn sich Ihre Adresse ändert, bitten wir Sie die neuen Angaben im System einzutragen.

Dzien dobrym bardzo dziekujemy, ze pani sie u nas zarejestrowala. Wkrotce sprawdzimy Pani dane i hmm tu mam watpliwosci;). Otrzyma Pani pozniej dalszy email. W przypadku gdy zapomni pani swojego hasla, moze Pani w kazdej chwili kazac sobie wyslac nowe haslo na podany adres email. Jesli zmieni sie Pani adres, prosimy hmm chyba podac nowe doane do systemu. cos takiego;)

.... und Ihre Zugang freischalten-wydaje mi się,że zagospodarujemy Pani dojście,dostęp. Ja mam pytanko też odnośnie tłumaczenia.Są to słówka raczej techniczne;Procassa,Holz-Pellets,ausklippen.

niestety:O:O mam duzo slownikow ale faktycznie to musi byc cos specjalistycznego:( przykro mi;)