Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutt

jutro mam rozmowe z szefem

Polecane posty

Gość nutt

a raczej szefowa. jak co miesiac zreszta. musze przygotowac sprawozdanie z mojej pracy, efektywnosci, pomyslow, skutecznosci w obsludze klienta, umiejetnosci pracy w zespole itp. musi to byc poparte masa raportow i opinia kolegow. czy ktos tez tak ma?

Gość nutt
no to wam zazdroszcze :O

a ja współczuję... tez mam jutro nasiadówę z szefową, ale to raczej ja bedę wysłuchiwała (i pilnie notowała :o) jej cudownych pomysłów, strace jak zawsze kilka godzin, które mogłabym poświęcić pracy

Gość kobieta bereta
dobrze,ze moim szefem jest facet;)

Gość nutt
tu nie ma w sumie znaczenia facet czy kobieta tylko sam fakt robienia tysiaca sprawozdan z pracy za caly miesiac. wszystko musi byc podliczone - obecnosc, produktywnosc, ilosc ukonczonej pracy. na tej podstawie wyliczaja kwartalnie wskazniki na podstawie ktorych dostajesz podwyzke albo spadasz na nizsza stawke

Gość nutt
nie obawiam sie efektow rozmowy bo wyniki mam bardzo dobre tylko zastanawiam sie czy ktos jeszcze tak ma

Gość nutt
czemu sadzisz ze to wyscig szczurow?

a nie jest tak? nie mówię tego w sensie negatywnym, to niestety znak naszych czasów ja akurat pracuję w takiej firmie, gdzie nie czuję zewsząd tego cisnienia, strachu o jutro, konieczności rywalizacji... ale Ty pisałaś, że masz dobre wyniki, więc nie musisz się obawiać jednak taka praca jak Twoja, zdecydowanie by mi nie odpowiadała