Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystica

SZUKAM ZESPOLU NA 07.07.2007 do 3000 zl

Polecane posty

Powoli zaczynam juz sie denerwowac bo nie chcialam popadac w szal i planowac wszystko na 2 lata czy rok do przodu. Jednak teraz zaczelam sie rozgladac za zespolem i... mam problem. Brak wolnego terminu albo cena ponad nasz budzet. Jesli ktos moze mi pomoc prosze o kontakt na maila : mystica@tlen.pl Wesele jest ok 30 km pod Warszawa dn 07.07.2007. Cena nie jest do uzgodnienia bo NIE moge zaplacic wiecej niz MAX 3000 zl za zespol. DJ tez wchodzi w gre. Czekam na maile i z gory dziekuje.

Gość pracownica
mogę dać Ci namiary... nie wiem czy sie zgodzą, ale warto spróbować, fajny zespół, obcykany w imprezach okolicznosciowych, wysyłają demo!

Gość pracownica
nie mam czasu na maile, mogę tutaj

Gość pracownica
ok, są z lubuskiego, ale wiem, ze wyjeżdzają na grania również poza rejony, musisz poprostu zadzwonić i zapytać, gdzieś w necie była ich strona,ale teraz jakos nie moge znaleźć, podaje Ci numer do Radka 606246710, zadzwon, powiedz, ze dostałaś numer i jesteś zainteresowana, wiem, że aranżują wszystko wyjście z domu do kościoła, oczepiny itp, a nawet ostatnio słyszałam, ze ozdabiają sale... Powodzenia i szczęścia 7,7,07 :) Jeżeli byś miała cheć napisz co Ci odpwoiedzieli, tak z ciekawości... poleciłam ich to chciałabym wiedzieć czy sie udało :) Pozdrawiam

Gość clari6
Ja polecam zespół Dekret, są z Kozienic. Warto pojechać na ich próbę. Kozienice to 80km od Wawy.

Gość zespol muzyczny klucz
ZESPÓL WOKALNO -INSTRUMENTALNY,,KLUCZ,, TO KLUCZ DO SZAMPANSKIEJ ZABAWY!!! PRZEKONAJ SIĘ ! OBSLUGUJEMY: WESELA,BALE,BANKIETY,KOMUNIE, SPOTKANIA INTEGRACYJNE I FIRMOWE ,,, Spotkaj się z nami i zobacz jak gramy spiewamy! Z nami jest najzabawniej i masz bdb wokal ! Dzwon 508992523 Lub pisz kklucz@gazeta.pl Solidność, Doswiadczenie ,Profesjonalizm to nasze atuty! Gramy glownie w Warszawie ale także w calej POLSCE ! Z NAMI JEST ZAWSZE NAJZABAWNIEJ I KORZYSTNIE! MY NIE PIJEMY ALKOHOLU W CZASIE PRACY! NIE PALIMY PAPIEROSóW I NIE ROBIMY DłUGICH PRZERW! JESTESMY DLA KLIENTA A NIE ODWROTNIE! I CO NAJWAZNIEJSZE ,,,, ZABAWIAMY GOSCI WEDLE ZYCZENIA KLIENTA!

Gość kerados
Jesli macie kłopot ze znalezieniam zespołu to proszę o kontakt 606450920 lub e-mail polecam zespół blue heaven pozdrawiam dariusz

Gość gapciaa
www.zespolkameleon.host.sk polecam u mnie grali i naprawde fajnie sie wszyscy bawili :D

Gość Kasia S
A w która stronę od Warszawy szukasz?? Podaję Ci nr tel. Zespół nazywa się Prestige i jest z Pruszkowa, myślę że nie będzie problemu z dojazdem. tel. 660021909- Pan Tarka

Gość zespol klucz
Zapraszamy na nasza str www.klucz.waw.pl Jest tam już kilka nagran demo w naszym wykonaniu Niebawem dołożymy cos jeszcze :) zapraszamy Kapela klucz

niestety sprawa juz nieaktualna. Kontrakt podpisany , zaliczka zaplacona. Dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc i pozdrawiam :-)

Gość zespół klucz
albo wytrych:D sluchalam dema na stronie - :o tragedia co to z wyjec tam się drze :o