Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinis minis

Clostilbegyt i bromergon a alkohol? czy można?

Polecane posty

Gość cinis minis

od miesiąca biorę a w sobotę mam mega imprę. Ogólnie leki znoszę fatalnie, odczuwam większość skutków ubocznych. W ulotce pisze że nie można w czasie zażywania ich pić alkoholu. Z tym że taką informację widzę na prawie każdej ulotce jakiegokolwieg leku. Dlatego się zastanawiam jak to jest w tym przypadku? Czy rzeczywiście nie można w ogóle pić alkoholu biorąc bromergon i clostilbegyt?

Gość tabunia
hm no ja też biorę bromergon i kilka razy alkohol piłam. w niedużych ilościach. ja impreze mam dzisiaj i tez bedzie taka troche www.najebka.pl :P i mam tez troche watliwości czy pić czy nie pić...

Gość Zuzekkk
Wczoraj wypiłam 1 piwo, po piwie wzięłam 1/2 bromergonu przed snem. W nocy gdy wstałam do wc było mi strasznie niedobrze, kręciło mi się w głowie i nie udało mi się wrócić o własnych siłach do łóżka. Tragedia, gdyby nie mąż, noc bym spędziła w przedpokoju na podłodze. Nie łączcie tego nigdy z alkoholem !!!!

Gość gość
A musisz pic?! chyba świat się nie zawali jak się nie napijesz..ja nie wiem co niektórzy widzą w alkoholu:/

Ja biorę clostilbegyt i nie zauważyłam na ulotce że kategorycznie pić nie wolno-alkohol osłabia działanie leku, ja brałam akurat w czasie sylwestra i wypiłam ale ja nie mam skutków ubocznych