Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa blondynka chyba

Problem z programem Brutus

Polecane posty

Witam słuchajcie czy mieliście kiedyś styczność z programem Brutus - to ten do "odzyskiwania" haseł. Chodzi o to że nie mogę go nawet uruchomić. Zawsze jak ściągam plik z programem (a ściągałam chyba z 10 źródeł) to jest to archiwum rar albo zip - problem w tym że przy próbie rozpakowania albo nie widać nic w archiwum albo widać kilka plików przy czym tego .exe (czyli sam program) nie można uruchomić. Wyskakują dziwne komunikaty. Dla przykładu podaję link: http://www.hoobie.net/brutus/brutus-download.html Czy ktoś używa tego programu. Jeśli tak to skąd go macie. Jak to tałatajstwo uruchomić???

uruchamia sie normalnie ale czasami w linkach zamiast brutusa jest jakis trojan:D:D:D:D gdyz wiadomo do czego sluzy brutus i kto zamieszcza do niego linki na stronach. nie sciagaj go ze strony tylko p2p wtedy widzisz co sciagasz;)

a nie uruchamia CI sie dlatego ze ochrona antywirusowa ktora masz zainstalowana automatycznie go usuwa zanim sie uruchomi.wylacz programy i dopiero sciagaj brutusa.jesli nie wiesz dlaczego nie chce sie uruchomic to czarno widze obsluge,gdyz ten program nie nalezy do najlatwiejszych.

próbowałam już z wyłączaniem wszelkich programów, zapór itd. nic z tego. wiem że ten program jest traktowany jako trojan (bo wiem do czego służy). z obsługą sobie poradzę (tzn. sięgnę do jakiegoś poradnika) na razie nie mogę ego cholerstwa uruchomić

u mnie jest ok wiec musisz miec jakis skaner wlaczony

no to chyba juz wiem kto mi się włamał do kompa:O

do kompa----->ten program akurat sluzy do czegos innego:):):)

wiem do czego służy,ale jak ktoś tyle wie.....:P to wie tez więcej😠