Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skończyć z tym

seks z byłym

Polecane posty

Gość skończyć z tym

rozstałam się z moim facetem ponad 1,5 miesiąca temu, byliśmy ze sobą 8 miesięcy. Dalej się uwielbiamy, świetnie se sobą bawimy itp. Na samym początku strasznie bolało (to on nie chciał tego ciągnąć żeby "dłużej mnie nie krzywdzić"), teraz jest już lepiej. Dalej spotykamy się żeby nie stracić kontaktu, ciągle do siebie piszemy, pomagamy sobie itp. Na początku spotykaliśmy się co 3-4 dni, teraz raz na tydzień dwa bo wyjechałam żeby się pozbierać. Problem w tym, właściwie sama już nie wiem czy to probem, ze za każdym razem gdy się spotkamy dochodzi do tego że kochamy się ze sobą. Wtedy jest tak jakbyśmy w ogóle się nie rozstawali chociaż tylko przez krótki czas bo mamy świadomość że to niczego nie zmienia. Nadal nie możemy być ze sobą bo ciągle oczekujemy czegoś zupełnie innego. Na początku wkurzałam się sama na siebie za to że do czegokolwiek dopuszczam, o nim myślałam, że teraz dopiero jest zadowolony bo ma to czego chciał, koniec zobowiązań i seks kiedy zechce, w dodatku jeszcze ciągle moją przyjaźń. Próbowałam ograniczyć nasze spotkania ale nie mogłam! Nie umiałam nie spotykać się z nim a kiedy do spotkania już dochodziło napięcie i podniecenie między nami było tak niesamowite!!! Teraz nie widziałam się z nim 2,5 tygodnia, w weekend spotkaliśmy się w innym mieście tzn umówiliśmy się tam na cały weekend, jako PRZYJACIELE, do niczego miało nie dojś obydwoje to właśnie sobie obiecywalimy ale nie wytrzymaliśmy. Do pdniecenia i tęsknoty doszedł jeszcze alkochol i stało się! Potem cały weekend spędziliśmy właściwie jak para. Gdy wracaliśmy znów wiedzielismy że weekend się kończy tak samo jak i MY znów jakkolwiek razem. Teraz nie wiem co robić. Nie spotykać się z nim w ogóle? Tom trudne, nie daję rady. Nie umiem nie kontaktowac się z nim ani nie spotykać. Kochamy się tylko za bardzo różnimy się żeby być ze sobą. Gubie się! To nie to samo jak seks bezzobowiązań bo w grę wchodzi przedewszystkim to że byliśmy ze sobą i dalej coś do siebie czujemu. To nawet nie pieprzone fucking friends!!! Co robić?

Gość ssssssssssssssssssssssss
znajdz kochanka

Gość tez mialam tak samo
wiesz co? on cie juz nie kocha, po prostu wie ze tobie nadal na nim zalezy, facet chce seksu i wie ze mu sie oddasz , bo myslisz ze nadal on cie kocha i ze do siebie wrocicie... facet najnormalniej w swiecie cie wykorzystuje !!!!!

Gość skończyć z tym
kiedy byłam w ciechocinku to waliłam się na rynku kiedy byłam w katowicach facet siadał mi na cycach kiedy byłam w bielsku-białej to grzebałam sobie w małej kiedy byłam w białymstoku to penisa czułam w kroku

Gość skończyć z tym
tekst powyżej należy do podszywacza! :-o

Gość palma1985
Hmm jedyna rada, jakiej mogę cie udzielic , gdyż hmmmmm byłąm w podobnej sytuacji to znaleźć sobie innego bliskiego przyjaciela lub kogos tylko do sexu.Wtedy zapomnisz troszke , a przynajmniej nie bedziesz tak napalona przy twoim ex:) A może gdy zaczniesz mu dzieki temu odmawiac ...poczuje co stracił ;)