Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zła czarownica

no ręce opadają...

Polecane posty

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=292071 Ciekawe, czy szanowni posłowie pomogą w wychowaniu dziecie 15-sto, 16-sto latek, które nie używały środków antykoncepcyjnych, bo przecież są szkodliwe, a prezerwatywy powodują niepłodność... Aż mi się nie chce wierzyć, że oni tak na serio :o Po raz kolejny gratulacje dla tych, którzy wybierali naszych kochanych przedstawicieli narodu.

Gość brak slow
moge powiedziec tylko tyle, szkoda ze rodzice tych posłow osłow nie stosowali antykoncepcji, moze mielibysmy mniej kretynów w tym kraju

Gość i bardzo dobrze
chociaz z gumkami to przesada. Ale co do tabletek - zgadzam sie.

nawet nie doczytalam do konca bo mnie krew chyba zalala .. jak mozna robic ludziom taka wode z mozgu?! przeciez powinni zamknac w wiezienu za takie bzdury. I jakie malo urodzen?! Wz demograficzny nam sie wlasnie rodzi!! po prostu w glowie mi sie to nie miesci. SZOK. banda debili jak slowo honoru

Gość antykotka
no to czas na celibat:) oni naprawde bysmy rodziły na potegę. Tylko te w patalogiach poszły na te 1000 zł i rodzą i stąd ten wyz. Mnie jakoś tysiak nie skusił.

Gość ja nie wiem ale
ale moja koleżanka przez ileś tam lat brała tabletki, treraz odstawiła i faktycznie ma trudności z zajściem w ciążę. oczywiście to nie mjusi byc wina tabletek, ale byli u lekarza i innych przyczyn nie wykazano.

Gość antykotka
a moje kolezanki brały iles tam lat tabletki i odstawiły i odrazu zaszły. sa po 30stce oczywiście.

Gość nasturcje na deszczu mokną
Trza będzie po kondomy do sąsiadów z zagranicy jeżdzić :-0

Gość ja nie wiem ale
ja absolutnie nie popieram działań rządu :) widocznie różne organizmy różnie reagują

Gość mogę za drobną opłatą
dziurkować prezerwatywy w aptekach :D:D:D

Gość nasturcje na deszczu mokną
cofamy się do średniowiecza jak babcię kocham najpierw kreacjonizm potem smoki wawelskie teraz jeszcze to :-0

ten rzad nasz ostatnio ma same REWELACYJNE POMYSLY nie pomysla o tym, ze ludzie tutaj pracy nie maja, ze nie stac ich na dzieci, badz nawet dziecko, tylko wymyslaja nieiwadomo co, niech pomysla aby kazdy mial prace, wtedy nie bedzie emigracji do innych krajow za chlebem tylko wszyscy beda sie cieszyc ze moga pozostac w ojczyznie, kobiety mlode nawet nie maja mozliwosci zajscia w ciaze, bo jesli sa w moim wieku, to pracodawca zaraz bedzie rodzc, jak ma dzieci, to beda chorowac, jak kobiety maja pracowac zyc i rodzic dzieci, jak ludzie maja zakladac rodziny??? CHCIALABYM ABY KIEDYS TAKIE MIERNOTY JAK NASI POSLOWIE POCZYTALI SOBIE CO LUDZIE MYSLA O ICH CHORYCH POMYSLACH