Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z GÓRY DZIĘKUJĘ

KTO POMOŻE W PRZETŁUMACZENIU NA NIEMIECK???- ważne

Polecane posty

Gość Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tekstu: Zwracam sie z prosba o przyznanie mi prawa do PKH na rzecz adwokata X z kilku powodów. Jestem powaznie chory i posiadam 100% inwalidztwo i niezaleznie od tego w czasie tego postepowania powstaly powazne, bo tez zagrazajace mojemu zyciu schorzenia oraz z tym zwiazany szereg pobytow w szpitalu. Zalecenia lekarskie nie pozwalaly mi na osobiste zajecie sie moja sprawa w zwiazku z czym musialem oddac to w rece adwokata. Bardzo byłabym wdzięczna:-)

Gość nie znammmmm

Gość ich bin- więcej nie umiem
:-o

Gość tu wolą gadać o łechtaczkach
a nie pomagać, wiem to z doświadczenia,

Gość Z GÓRY DZIĘKUJĘ
please............

Gość REHEHEHEHEHE
za to się płaci grube pieniążki!!!!!

Gość Po angielsku to jakoś tak
I return with (from) about conceding (admitting) for in favor of attorney at law with (from) several causes me right < law (as of right) > sie prosba PKH X. I am ill < patient > powaznie and I own disability 100% and from it in this time niezaleznie postepowania powstaly powazne, because theses my sickness zagrazajace zyciu and with (from) in hospital it range zwiazany pobytow. Medical recommendations it on personal in (to) with that in (to) not me my case attorney at..........

Gość REHEHEHEHEHE
ale durny translator........... i jeszcze głupszy autor postu który nie widzi żałosności tego tekstu!!!!!!!!

Gość O rety rety rety
głupszy to by był autor jakby siedział i za frajer to tłumaczył i układał w zdania!!!!!!!!!!!!! Najpierw pomyśl potem pisz a nie odwrotnie!!!!!!!!!