Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt malo sie smiejecie

dziewczyny dlaczego nie ma w was tyle wdzięku co w niej??

Polecane posty

pokaz swoje nogi... jakbys byla ladniejsza od niej, to bym o tobie moze uslyszlaka w tv, ale nie slyszalam , wiec sie lepiej schowaj

ja uwazam ze piersi moga byc piekne i zadbane gdy sa w rozmiarze zarowno xs jak i xl. i kate ma sliczne piersi niezaleznie od ich wielkosci. patrze na nia i widze sliczna dziewczyne i cudownie ksztaltne piersi a nie ich brak. i bogu dziekuje, ze potrafie dostrzec piekno tam gdzie zawisc nie pozwala innym :)

Gość o pfuj okropna jest
O matko ale argument "nie bylaby modelka" hahaha To widac nie wiesz, ze na wybiegach jest cale stado brzydkich modelek. Bo na wybiegu nie liczy sie twarz, tylko cialo kościotrupa

tak ale jesli cie sie nie podoba to zachowaj to dla siebie.. i nie rob z siebie zazdrosnej idiotki. moze nie jestes zazdrosna, nie wiem , ale kiedy sie tak niedojrzale wypowuiadasz kazdy mysli ze jestes z podstawowki

Gość olcha
hahahahah wiecie co zalosne jestescie hahah krzywe zeby,nogi,male cycki, brzydka twarz, hehe cos jeszcze? i co z tego skoro jest rozchwytywana, wasi faceci uwazaja ja za chodzacy ideal, ma kasy jak lodu :) zalosne jestescie :D

supermodelka powiedzialam , a nie kazda modelka jest supermodelka,. nauscz sie czytac

Gość a to co
Zuzia, jak na razie to Ty z siebie idiotkę robisz... Jak Ci się podoba, to ok, ale innym może się nie podobać. Więc Ty się raczej schowaj z tymi swoimi pustymi komentarzami do postów innych...

Gość olcha
no bo roznica polega na tym, ze gdybys spotkala kate twarza w twarz to podejrzewam ze na 99,9% nie powiedzialabys jej tego ze ma male cycki, jest brzydka.

Gość o pfuj okropna jest
o matko! i zonw tekst ze jestem zazdrosna!!! nie wytrzymam. jak moge zazdroscic jej urody, skoro napisalam wyraznie ze mi sie ona nie podoba, a co za tym idzie nie chcialabym wygladac tak jak ona!! zazdroszcze urody np. Charlize Theron, ale nie Kate Moss!!! Co za ludzie!!! Poza tym nie kazda ladna dziewczyna marzy, aby zaistniec w telewizji. Wiec argument, ze gdyby byla ladniejsza, to by o niej mowili w TV jest idiotyczny. Znam wiele ladnych dziewczyn, ktore sie do TV nie pchaja, bo maja wieksze ambicje, np. sa lekarzami!!!

Gość eteryczna blondi
zuzia 007 a pokaz choc jedną fote tawg ciebie sliczną na które wyglada bosko to uwierze ..naprawde uwierze!!

podziwiam ja za to czego udalo jej sie dokonac w zyciu... nie oceniam za narkotyki, tylko za caloksztalt pracy... uwazam, ze jest sliczna.:)

Gość eteryczna blondi
uwierze ze jest zjawiskowo piekna..oczywiscie

Gość olcha
eteryczna blondi a Ty pokazesz swoja?

Gość a to co
za całkoształt pracy.... weź wyluzuj... teraz to Ty się wypowiadasz jak gimnazjalistka. Całokształt pracy... chodzenie po wybiegu i ćpanie...

Gość Gustaw.ski
brzydka. Nawet znam ladniejsze Angielki, a co dopiero Polki

Gość o pfuj okropna jest
wyobrax sobie ze moj facet nie uwaza jej za chodzacy ideal! co wiecej, on uwaza ze ona wcale nie jest ladna! A jesli twoj facet tak uwaza, to szkoda mi ciebie!! kazdy zakochany facet za chodzacy ideal uwaza swoja kobiete, a nie jakąś modelke!!!!!!!!

polki sa jednymi z najpospolitrzych kobiet na swiecie z tymi piorami na glowie.

Gość olcha
no dla swojego ja jestem najpiekniejsza (sobie wyobraz....) i nie odnosilam sie personalnie do Ciebie wiec sobie tak za duzo nie wyobrazaj. i nie obrazaj.

Gość eteryczna blondi
nie o to chodzi ale mi sie kate tez podoba w sumie ..chce tylko wiedziec jaką fote zobaczyla zuzia 7 lat temu ze ją tak zafascynowala kate.??tylko ciekawosc..

Gość eteryczna blondi
olcha dla sowjego nie jestes najladniejsza bo jest setki kobiet które sa lepsze niz ty .on ci tylko tam mowi..zrozum to ..naprawde jestes taka slepa..moze sie zakochal co dopiero o krótko sie znacie ze mowi zes najpiekniejsza..kazdy facet tak mowi na poczatku..

zobaczylam ja w reklamach calvina kleina. nie wiem gdzie one sa. gdzies w necie. poszukaj sobie

Gość eteryczna blondi
no te foty mnie przekonują ..jest napewno niepowtarzalna i wyjatkowo oryginalna ..jest inna a przez to lepsza niz wy wszystkie razem wziete tandetne Poleczki:)sorki musialam sie wyzyć..:)

Gość olcha
no 2 lata to chyba nie dopiero co... ale spoko.... ja przynajmniej nie wypowiadam sie na forum "boje sie pokazac swojemu facetowi bez makijazu",, a sa takie co pisza. i nie czepiaj sie dziewczynk0omojego faceta, ni mnie bo chuja nas znasz, i mozesz sobie mowic ze kadzy tak mowi, nie mierzy innych swoja miara.

Gość eteryczna blondi
olcha a czy ty jestes najpiekniesz na swiecie ??Pytam sie ciebie?? czy tak sadzisz?? jesli tak t osie mylisz a twój facet nie jest z kamienia i wczesneij czy pozniej dostrzeze piekno inne niz twoje..mi nie pierdziel bo ja jestem ze swoim 8 lat i 6 lat byl zxapatrzony we mnie jak w obrazek aż inna mu sie spodobala a ja zawsze bylam naj i naj dla niego..uswiadamiam ci tylko ze to nie jest wiecznosc.:)

Gość olcha
kazda pisze ze kate jest brzydka, krzywa, fuj itp. was po prostu wkurza, ze chodzi sobie po wybiegu, zarabia miliony, ciagle jest na piedestale u porjektantow a wy musicie zapieprzac gdzies w jakichs firmach za marne grosze. zazdrosc i zawisc jest bebe. wiadomo ze lepiej obrazic niz przyznac, ze ktos jest ok.

Gość olcha
heheheheh a co mnie obchodza inne. jestem zadowolona z tego jak wygladam. nie mnie oceniac czy jestem numerem 1 na swiecie i dla swiata. jestem numerem 1 dla siebie i dla Niego. jesli kobieta stara sie wygladac dobrze to dla faceta, tego ktory ja kocha zawsze bedzie piekna, najpiekniejsza.

Gość Gustaw.ski
Nie widzialas wszystkich Polek. Ja tam znam wiele tandetnych, ale te ktore sa piekne przewyzszaja Kate Moss i wiele innych zezowatych pan (Kate ma zeza rozbieznego i to bardzo mi przeszkadza w patrzeniu na jej twarz) Moja Polka ma taka urode egzotyczna ze w Angli nikt nie sadzi ze jest Polka tylko z dalekiego kraju /nawet za Europejke jej nie biora/ Kate Moss jest wyblakla, ma piorka na glowie a nie geste piekne wlosy itd itp. Jako modelka super, bo tam sie ceni dziwna urode a nie piekna.

ja dzieki bogu nie wygladam jak polka, kazdy mi mowi, ze jestem francuska lub wloszka. wiec nie naleze do brzydkich :) a kate kocham, jest moja fanka.