Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim x.

Do użalających się nad sobą oraz tych, którzy nigdy nie mieli nikogo

Polecane posty

ale wciąż czytam: jestem brzydki, jestem głupi itp. Rany julek opamiętajcie sie! :) życie jest piekne i trzeba umieć nim kierować. A skoro wy zamiast byc u kolegi, kolezanki albo gdzies na swieżym powietrzu to siedziecie w domu i narzekacie :o czas sie przewietrzyc! moze na spacerze spotkacie swoją miłosc? bo chyba tu jej nie szukacie co?

nie, ale nie powiecie mi, że zainteresowalibyscie sie panną, ktora jest szara, przybita, cicha... Na pewno bardziej działa taka żeśka i wygadana. To nie zgodzicie sie ze mna? Ja tez kiedys byłam sama i wiem że siedzenie w domu nie pomaga. Nie ponaje sie ludzi, nie ma sie z nimi kontaktu i czlowiek dziczeje. A wtedy juz mozna zaczac narzekac że sie nikogo nie ma.

Trafiaja się takie pesymistki:O, kiedyś trafiłem na jedną na sympatii:D

Skończony, zmień swoja strone na sympatii:O I po co tak straszyć? Dziwisz się że nikt nawet nie chce odpisać;)

nie rozumiesz!!! ja nie bede grał kogoś kim nie jestem, kiepski ze mnie aktor, o ta jedyna tak zakceptuje to co napisałem i nie szukam na siłe :-O

Skończony, Nie masz racji;) Niepotrzebnie to piszesz. Każdy ma wady, ale nikt tego nie pisze. To nie o to chodzi. Dasz normalny opis to może jakaś dziewczyna chociaż zacznie pisać, i być może sie spotkasz. Jeśli oleje ciebie potem:O, to trudno:D Ale przynajmniej staniesz się odważniejszy:D Trzeba walczyć z nieśmiałością i takim charakterem:D

Dobrze;), niech pisze prawdę. Ale to co jest na stronie to przegięcie:D:D:D

aaa myslisz że tegni nie próbowałem, słuchaj w swoim krótkim życiu dostałem kosza już tyle razy że ich licza przekracza 50 :-O 😭

Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :classic_cool:, ale niech będzie. Przegrałeś życie:P