Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim x.

Do użalających się nad sobą oraz tych, którzy nigdy nie mieli nikogo

Polecane posty

ale mam ciezki charakter :-O co chyba widac w opisie :-P

Gość a878uhj
Dawaj linka, skończony:P

Gość a878uhj
Dlaczego?:D

Gość betway
Jak was czytam to sie dziwie. Myslalam ze rzeczywiscie macie jakies problemy ze znalezieniem partnera. Ale to nie o to widac chodzi :) Jestem dziewczyną, normalną babą i te dwie kobitki z sympatii nie sa wcale brzydkie ! sa normalne ! Kogo wy szukacie? "Musi miec to cos?" skad wiesz ze nie ma? Moze najpierw trzebaby z czlowiekiem porozmawiac a pozniej oceniac? Ja rzucilam tzw przystojniaka dla faceta o mniejszej atrakcyjnosci..ale go kocham jak szalona. Nie moge czytac tego waszego uzalania sie ! Jak chcecie znalezc kobiete to przestancie sie uzalac ! Nie widzialam zadnego z was ale nie chcialabym z wami byc ! to nie ja mam byc facetem w zwiazku ! Musze czuc ze on mi pomoze, ze mnie obroni, otoczy opieką. A facet ktory sie uzala nad swoim wygladem? Matko to przeciez w ogole nie mozna znalezc w takim oparcia. Tylko o sobie o sobie i o sobie. Jaki ja jestem biedny. Troche meskosci panowie ! Troszke pewnosci siebie ! Ktos tam napisal ze fryzura nie zmienia atrakcyjnosci ale chodzi o niesmialosc. Ale przeciez czlowiek ktory wie, ze wyglada dobrze, czlowiek ktory ma nowa fajna fryzure, ktory wie ze ubrany jest dobrze, atrakcyjnie jest bardziej pewny siebie. Moze czas zaczac walczyc o swoje zycie, walczyc z niesmialoscia a nie uzalac sie nad soba i tylko utwierdzac w tych odczuciach ! Pozdrawiam !

Gość betway
jakich szczegolow?

Gość betway
Dziewczyna ma do Ciebie podchodzic? No przepraszam ale chyba to bardziej meska rzecz? Moze przelamac jakos niesmialosc a nie czekac az kobieta to zrobi?

Gość a878uhj
Nie moge znalesc tego profilu:O

jak zwalczyć niesmiałość i znalesc kogoś kto mnie zechce, moze masz jakiś pomysł o którego jeszcze nie próbowałem :-O

bo moja ksywka to zippp84 :-O Stanczyk to niechodzi o mój wyglad, bo ten jest sredni, tylko o mój ciezki charakter i głeboką nie smiałość zwiidącą w parze z nieufnoscia do ludzi

Gość betway
Najpierw to trzeba uwierzyc troszke w siebie, byc pewniejszym. Baby pragną bezpieczenstwa stalosci a nie uzalającego się dzieciaka. Przez takie wasze teksty sami siebie utwierdzacie w tym ze wszystko toczy sie wokol wygladu. Moze czas stanac przed lustrem i znalezc cos co wam sie podoba - oczy, wlosy , cokolwiek. Uwierzyc w siebie i zaczac sie usmiechac a nie narzekac na caly swiat !

Gość a878uhj
Sory, ale Twoja wizytówka jest strasznie pesymistyczna. Rozumiem, że jestes pesymistą, nieśmiałam w dodatku, ale...trochę ściemniania nikomu nie zaszkodzilo.

a to ci nowośc , myslisz że tego nie próbowałem, ale jak n-razy dostajesz kosza to porozmawiamy

tyle ze to sciemnianie skończy sie na 1 spotkaniu:-O a jeżlei dziewczyna zakceptuje te wady to reszta jest już we mnie miodem :-O

Gość H7
a878uhj - sciemnianie? 99% profilii to sciemnianie. Jego przynajmniej sie czyms wyroznia. Nie pokazuje sie w samych superlatywach. I po co sciemniac, skoro na pierwszym spotkaniu wszystko sie wyda?

Gość a878uhj
Rany, nie pisze zeby napisal ze jest pelnym zycia i optymizmu bywalcą dyskotek. Po prostu jego profil jest strasznie pesymistyczny, a to odstrasza, tyle

jeżli zechce z toba gadac, oczywiscie :-O ja już robie za twojego ochroniarza i Tomka też, chronie :-P

jeżeli ta dziewczyna z wawy to ty a878uhj to przeczytaj sobie horoskop barana i kozorożca :-O zrozumiesz wiele

Gość a878uhj
Jaka dziewczyna z wawy? Nie wiem o co chodzi. A horoskopy...no coż...we wróżki też wierzysz?

Gość a878uhj
skończony - :O

Gość agata--------
tomek_1892 czy orientujesz sie czy masz wszystkie klepki?:P

Gość Tomek_1982 może jakiś bokser
uderzył ciebie ostatnio w głowę:D

tylko zobaczyłam temat i od razu wiedziałam że tu spotkam Tomka i stańczyka... :) boże chłopaki obu was widziałam i nie zaliczacie sie do brzydkich! Kiedy wy wreszcie przestaniecie sie sami dołowac?

A ja mam 28 i tez nie miałem dziewczyny:D, to się tak nie dołujcie:D Nie jesteście największymi przegranymi:D