Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymoher

slyszeliscie o nowym poysle oszolomow - ograniczyc srodki antykoncepcyjne!!!

Polecane posty

Gość prezerwatywka
ciekawe czy oni sie zastanawiaja nad skutkami takiej decyzji, bo mi sie zdaje, ze nie. zamiast byc lepiej to bedzie gorzej mowie wam, ale to nie przejdzie zobaczcie ankiete zdecydowana wiekszosc jest temu przeciw, a nikt nie bezie dla mniejszosci poswiecal swojego zdrowia psychicznego

Gość antymoher
ciekawe kiedy zabiora paszporty osobom bezdzietnym - zeby nie mogly z tego kraju uciec

Gość rok temu myslalabym
ze to dowcip. Za rok pewnie bedzie obowiazywac pas cnoty z kluczykiem, a kluczyk u przedstawiciela LPR - i juz sie nie zdziwie.

Gość prezerwatywka
ja im dam klucz wara od moich kobiet

Gość gdzie ten artykuł
??? Nic nie widać :(

Gość ruchalus pospolitus
zakazac a jak seks bez gumy jest przyjemniejszy a jak cos to zawsze zostaje oddanie do domu dziecka

Gość gdzie ten artykuł
To mi sie pokazuje :( Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej.

Gość a ja natomiast myślę
że to świetny pomysł będę przemycaćprezerwatyywy z za wschodniej granicy i zostanę miljarderką! i otworze zakład w którym będę prać i ponownie zwijać zużyte kondomki już czuje te miljiny!!!

Gość gdzie ten artykuł
ok już mam :)

Gość antymoher
te oszolomy sa najlepszym argumentem za legalna aborcja - w przypadku ich matek poszedlbym dalej i wprowadzil obowiazkowa :)

Gość myślę sobie
-tu chodzi chyba o nie finansowanie antykoncepcji z budżetu - i słusznie , bo czemu z moich podatków mam finansować nieprokreacyjne pieprzenie obcych facetów. Chcecie mieć sex bez prokreacji to sobie sami finansujcie -antykoncepcja dla kobiet - te same argumenty jak wyżej Na dodatek antykoncepcja hormonalna bardzo niszczy zdrowie kobiet - i co , znowu z moich podatków będzie finansowanie leczenia tych kobiet? A z jakiej racji, skoro będą chorować na własne życzenie? -niech się faceci wysilają i dbają o antykoncepcję we własnym zakresie - i najważniejsze: prezerwatywy nie zabezpieczają przed AIDS, i wieloma innymi chorobami - bo mikropory w gumie prezerwatywy są większe niż wirusy, to znaczy że dla wirusów jest jak sito, i nie zabezpiecza przed zarażeniem

Gość kiut
myślę sobie>>>> popieram Cię na całej lini - z jakiej racji mam płacić za czyjeś bzykanie?? Chcesz się walić to płać sobie sam/a i tyle.Słusznie robią !!!! Małolaty się pieprzą za każdym rogiem a ja mam za to płacić ????? NEVER !!!!!!!!!!!!

Gość gość
W jaki sposob za to placisz, bo nie rozumiem? Przymulona dzis jestem troche...

Gość mikropor
Mikroskopijne otworki w prezerwatywie, przez ktore przedostaja sie wirusy? Skad masz takie informacje, od ksiedza, czy od katechetki :D?! Wystarczy choc troche wysilku, by znalezc na wikipedia.com : A condom is a device, usually made of latex, or more recently polyurethane, that is used during sexual intercourse. It is put on a male partner's penis, for the purpose of preventing pregnancy and/or transmission of sexually transmitted diseases (STDs) such as gonorrhea, syphilis and HIV. Wikipedia jest chyba wystarczajaco obiektywnym zrodlem ?

Gość do myślę sobie
Wiesz, troszkę bardziej ci sie płaca dopłacić te kilka zł do tabletek antykoncepcyjnych, niż potem łożyc ze swoich podatkówna dzieci odane do domu dziecka, ich naukę, utrzymanie, jedzenie, leczenie, albo za utrzymanie w więzieniu ojca, który katuje niechciane dzieci, bo mu chlać przeszkadzają i utrzymywanie i leczenie tyc dzieci. Kilka miesięcy temu jakiegoś gościa skazali na 20 lat więzienia, bo obijał swoje dziecko głową o kaloryfer:o Teraz musisz utrzymywać tego pojeba i jeszcze jego dziecko, które do końca życia będzie srało pod siebie, będzie ślepe, głuche, nie będzie potrafiło sie samodzielnie poruszać a nawet jeść:o Lubię takie teorie na temat tej antykoncepcji, ale weź pod uwagę, że osoby, które mają dużo kasy i tak płacą większy zus, większe podatki a z publicznej służyb zdrowia raczej nie korzystają. Także im tabletek nie opłacasz. Tak naprawdę opłacasz je kobietom, których np. męzowie sa alkoholikami, nie mają pracy i nie chcą piątego dziecka, bo stary przyjdzie najebany i się bedzie domagał spełnienia "małżeńskich obowiązków":o Jeżeli chce się na czymkolwiek zaoszczędzić, to powinno się drastycznie, dwukrotnie conajmniej! podnieść ceny alkoholu i tytoniu. Albo, jezlei nie da się upilnować źródeł, to po prostu PRZESTAĆ leczyć za publiczne pieniądze: narkomanów, alkoholików i palaczy. Bo oni sami wiedzą, że sobie szkodzą i to w dodatku w imie GŁUPOTY:O Bo o ile ktoś zażywa tabletki antykoncepcyjne, bo nie chce mieć dziecka ewentualnie z innych powodów, leczniczych, o tyle ktoś , kogo codziennym celem jest najebać się nie robi tego z żadnego innego powdu, tylko z własnej głupoty. Dlatego powinniśmy się wszyscy domagać, żeby nie zajmowano się za publiczne, czyli NASZE pieniądze osobami uzależnionymi od czegokolwiek!:o Skoro ktos nie chce pracować, jeść, leczyć się, myc zębów, bo wystarczy mu gorzała, to niech spiardala. Taka jest moja opinia🖐️

Gość do myślę sobie
a o tych kondomach juz sie nie wypowiem:O Jeżeli sam się pieprzyłeś z jakimis dziwkami i sprzedały ci syfa, to wiedz, że niektóre wirusy czy bakterie nie występują tylko wewnątrz, ale i na zewnętrznych narządach, czyli np. na wargach sromowych. Trzeba się zadawać z normalnymi ludźmi a nie z kurwami:o Ale to, że ty się pieprzysz po kątach nie oznacza, że każdy tak robi:o

do >>myślę sobie! SKUP SIĘ RACZEJ NA INNYCH CZYNNOŚCIACH, BO MYŚLENIE CI NIE WYCHODZI. A jak już się dokształcisz i dowiesz ,że prezerwatywa jest środkiem zapobiegającym rozprzestrzenianiu się HIV i AIDS,to dowiedz się jeszcze ile kosztuje miesięczna kuracja osoby zarażonej. No i ? mnie się to nie opłaca,ale ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem myśleć i liczyć

Myslę sobie -----> kariera w polityce z ramienia LPRu stoi przed tobą otworem! Radzę ci poważnie przemyśleć taką drogę życiową: opierdalasz się ile wlezie za pieniądze swoich rodaków (i to konkretne pieniądze), praktycznie nic nie robisz i jeszcze czym bardziej pierdolisz od rzeczy tym glośniej o tobie w mediach!Będziesz slawna nie tylko na takiej marnej Kafeterii gdzie wyznacznikiem twojej popularności jest ilość podszywów i obraźliwych tematów o tobie. Naprawdę poważnie się nad tym zastanów! :D 🖐️:classic_cool:

Gość gość
Oj myslicie, ze jesli zaoszczedzimy na podatku na tabletki anty, to bedziemy mniej opodatkowani w skali rocznej?:o Juz oni cos wymysla, niech Was glowa nie boli:o Zreszta nie doplacasz tylko do tabletek innych kobiet, ale i do swoich, bo jak mniemam nie stosujesz kalendarzyka;)

Ja pier.... spylajmy z tego kraju gdzie się da :o wszyscy!!!

Gość nie spylajcie tylko idzcie
głosować, ciołki:) Zeby te ciemniaki odeszły w pizdu, tak jak w USA na przykład:p

Ja głosowałam :o nie na PiS :o ani żadną z przystawek :o i co z tego mam? Wcale nie ma się z czego cieszyć.. :(

Gość to głosuj jeszcze raz
!!!!!!!!!!!!! zawsze trzeba głosować. Wszyscy, którzy nie głosuja to szmaciaki i kloc im na klatę:p

Bravo! Zagłosujemy jeszcze raz. Tym razem na innych d..., którzy wymyślą coś innego, ale pewnie równie mądrego... Czy w tym kraju nikt już nie potrafi myśleć logicznie????

Gość to nie głosuj
siedź na dupie i biadol:o I spierdalaj:o🖐️

Gość ja tam zawsze glosuje
przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucernia

Gość bladozielona
po pierwsze - ja zawsze głosuję po drugie - nigdy nie biadolę po trzecie - zawsze siedzę na dupie(inaczej nie umiem) a po czwarte