Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PMDDtka

PMDD zespol napiecia

Polecane posty

Gość PMDDtka

Pisalam juz na forum "Antykoncepcja..." ale moze dowiem sie jeszcze czegos od was :) Juz nie wiem co robic wszyscy lekarze mnie olewaja Ginekolog odsyla do gastrologa a gastrolog do ginekologa Jestem po dokladnych badaniach u gastrologa wszystko jest ok a mnie nadal boli Po raz kolejny wybieram sie do ginekologa Wyraznie czuje bol i wszelkie inne objawy przez 2 tyg przed okresem Moja psychika juz wysiada ile mozna sie meczyc Fizycznie tez juz jestem wyczerpana Najbardziej wkurza mnie to ze jak czytam jakies artykuly opublikowane przez ginekologow dotczace PMDD to pisza ze trzeba sie zglosic do lekarza ze to choroba ze ginekolog moze pomoc .... a jak sie pojdzie do ginekologa do slysze "no coz niektore kobiety tak maja" Mam juz tego dosyc oprocz usg i cytologii nie robiono mi innych badan Nawet biorac tabletki anty (microgynon, cilest, yasmin, mercilon) nie czuje poprawy a objawy z miesiaca na miesiac sa coraz gorsze denerwuje sie bo niestety jak juz dostane okres wcale lepiej sie nie czuje Zwijam sie z bolu bez serii polknietych tab przeciwbolowych i goracego termoforu sie nie obejdzie przez te dwa tyg przed okresem czuje szeroko pojety bol brzuch tzn bol jelit w tym problemy z wyproznianiem, bol pecherza -szczegolnie rozrywanie przy pierwszym zalatwianiu sie po nocy no i oczywiscie bole jajnikow Prosze jakie moglabym zrobic badania oprocz usg i cytologii Co jest wskazane?? Zrobilabym sama i majac juz wyniki pojde do ginekologa aby sprawdzil co jest nie tak z gory dziekuje za wszelkie rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować