Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno jest zdrowy jak koń

FACET wytyka mi ze jestem chora na aseksualnosc bo nie lubie milosci francuskiej

Polecane posty

Gość Zimna ryna
ale jaja!!!!!!!!!!!

Gość ale ja mowie mu z enie chce
a on sie obraza wtedy cholernie ze ja dostaje od niego a on ode mnie nie ..

Gość Zimna ryna
ale jaja!!!!!!!!!!

Gość pierdololo
ale ty mas zprawo nei chciec i niech spierdlal zamisat ci to wytykac neich uszanuje zycie nei opiera sie na seksie !!!!! nie to jets najwazniejsze a chlop nie ma prawa do ciebie rzadac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zimna ryna
ale ja-ja!!!!!!!!!!!!!!

Gość eheheh nie no brak slow
wy łykacie nasz lsuz??? o zesz nie wiedziałam ze jest go tyle :D ale puści ejstescie. to my w takim razie też łykamy wasz sluz. ale o smermie zapomnijcie. najpierw sami ja se połykajcie a potem kazcie nam. samolubni egoisci, nigdy nie znajdzieice stałych powaznych partnerek ktos u gory dobrze napisal, skoro ty zmuszasz mnie to łukania spermy bo inaczej mnie zdradzisz to ja cie zmuszam do wypicia moich sikow i zdjedzenia kupy- i jak nie to sam wiesz. pojebani jestescie

Gość waniliowa malina
Sa dziewczyny ktore lubia sa takie ktore nie lubia i nie robia ,no trudno.. Z Toba jest wszystko ok:) Poprostu nie jestes przekonana ,jesli on sie postara to moze kiedys to sie pozmienia kto wie , ale nie moze Ci tego wytykac i robic Focha bo to chore!!!!!! Gdyby mi takie hasla facet zapodal to by mi sie odechcialo wogole seksu! Trzymaj sie :* Bedzie dobrze Jak nie ten to nastepny ( bo kazda zmiana to zmiana na lepsze).

Gość Zimna ryna
Ale jaja!