Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno jest zdrowy jak koń

FACET wytyka mi ze jestem chora na aseksualnosc bo nie lubie milosci francuskiej

Polecane posty

Gość napewno jest zdrowy jak koń

mowi ze nie zna kobiety która nie pozwalałby sie dac tam lizac i sama nie lizala..:(ciagle mi wmawia ze jestem aseksualna choc seks lubie ...czy to prawda ??sama nie wiem już>>:(

Gość pierdololo
ja bym mu kazala z meijsca spierdalc dziewczyno on chce tylko swksu gdyby cie kochal porozmawial by z toba o tym z delikatniejszy sposob a decyzje zaakceptowal a zeby wmawial ci ze jestes chora bo nei chces zalski Zrobic KAZ MU SPIERDLAC

Gość anis22
przyznam sie ze takiego okreslenia to nie znalam.ale moge powiedziec ze nie jestes osamotniona ze nie lubisz milosci francuskiej. ja tego nie lubie ale facet za kazdym razem namawia mnie zebym "zrobila mu dobrze".ale ja tego nie znosze!!odwrotnie tez mnie to nie zadowala.moze czasami ale bardzo rzadko (szczegolnie ze zarost na twarzy jego jest bardzo ostry i goli sie czasami...:P)

Gość nie ma chyba kobiety która
nie lubila by jak jej facet kaczuszke liże..

Gość wyobraz sobie ze jest
:O

akurat...chyba musialaby faktycznie byc zimna jak ryna w seksie..

Gość anis22
wlasnie!!!

Gość wiec jestem zimna jak ryna
:(

jak ryba mialo być..

Gość anis22
a ja nie lubie facetowi robic loda. a on do tego za kazdym razem kiedy sie przemoge prosi mnie zebym mu polknela!!!!!!!!!!!

Po prostu nie sprawia mi to przyjemnosci choc bym bardzo chciala i bardzo sie starala. Czasem to juz mysle ze to on cos zle robi.. no ale jest cudowny :O

ale przynajmniej to robicie a ja mowie z enie znam kobiety która by tego nie spróbowala jesli juz wspolzyje..

jestem facetem i zapamiętajciejedno baby: MY ZAWSZE CHCEMY BYSCIE TO POŁYKAŁY!!!TO NAS PODNIECA A NIE SAM LÓD.. MOJA ZONA OBCIAGALA BEZ POLYKU WIEC JĄ ZDRADZILEM Z DZIWKĄ KTÓRA OBCIAGNEŁA Z POŁYKIEM BO TAKIE MIALEM MARZENIA ..I TYLE..REALIZUJCIE MARZENIA SWYCH FACETÓW..PAMIETAJCIE!!

Ja lubie robic jemu ale nie lubie jak on chce mnie piescic.

Gość fuggi
ja nie zawsze lubie to robić, musi mnie po prostu najść ochota im bardziej facet bedzie na ciebie naciskal, tym bardziej nie będziesz chciala mu tego ofiarować

Masz racje, facet chce zeby kobieta polknela moj tez choc sie do tego nie przyznaje ale czasem w chwili uniesienia cos mu sie wyrwie... Tak czy siak rozmawialismy o tym i ta konzystencja nie przejdzie mi przez gardlo :O

Do fuggi- chyba masz racje bo moj bardzo naciska a mnie az mdli normalnie a w glowie mam tylko ze jestem zimna jak lod :( albo ryna:)

tragediaco tu piszecie

Gość to kiedy powinnas
nie ma chyba kobiety która ---> tragedia co ty tu piszesz...

Gość pierdololo
ach kurwa wspolczuje wam facetow.... nie pozwalam soebi na to zeby facet zmuszal mnei do czegos co meni obrzydza jesli mezczyna kocha to mu nie odpadnie jesli nie polkniesz albo laski nie zrobisz TO JETS NASZA DOBRA WOLA ABY ZROBIC LODA ALBO POLKNAC A NIE OBOWIAZEK niech speirdala kazdy gnoj ktory tego ząda

Gość oooo...
do nie ma chyba kobiety która ty pojebie, ja to bym cię wykastrowała za to co zrobileś, że też facet potrafi być takim kutasem!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oooo...
a niech faceci sami sobie łykają jak im się tak podoba....sperma jest obleśna...zawsze powtarzam że najpierw oni nich pobróbują a potem zmuszają do tego kobiety!

Gość dfdfdf
oj potrafi i to gorszym..moj tez powiedzial mi dlaczego mnie rzucil dla innej...dowiedzialam sei ze tez brak mu bylo francuskiego seksu ..szkoda gadac.

Gość ale oni próbują przeciez
wasz obrzydliwy i smierdzacy śluz i co?poswiecamy sie dla was i lykamy przy minecie te sluze a wy nie chcecie naszych...

Gość oooo...
nic nie przebije spermy!!!!!!!! łech!

Gość oooo...
ale poświęcenie....to może spróbuj swojej spermy???

Gość e dfdfdfd
a co jesli moj facet ma pretensje ze on mi wylizal a ja jemu nie??czesto zle sie czuje [rzez takie jego gadki i poniza mnie to:(czy naprawde nie moze byc to za nic tylko zawsze cos za coś/?

Gość Zimna ryna
Nie połykajcie, bo zaciążycie. Znałam taką jedną co połykała i już 3 dziecko ma, każde z innym facetem. A ksiądz jej rozgrzeszenia nie dał i nawet ślubu nie ma!:P

Gość Zimna ryna
A topik trzeba było na erotycznym założyć, bo co to ma do zdrowia i urody?

Gość pierdololo
e dfdffd ty to powaznie mowisz?? czy ty w ogole siebie szniujesz?? kaz mu spierdalac i to juz dziewczyny co z wami?? albo ja mam najlepszego faceta pod sloncem albo wy macie pecha... moj przelamywal wsyztskei moje opry czuloscia i cierpliowscia , to to poskutkowalo jak nic innego .. ale keidy bylo NIE z mojej strony to szanowal to