Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Listopad 8, 2006 Prawie od 2-óch lat jestem samotna i zaczynam wariować :(.Układam tarota,czy ktoś się w moim życiu pojawi...żyję marzeniami..Już tyle razy się zawiodłam na mężczyznach,że nie chce mieć nikogo..to znaczy chcę ale się boję..Nie lubię się na nowo przyzwyczajać co lubi,a czego nie itp a później i tak dostać kopa w tyłek...Zaczynam sama do siebie gadać,wymyślam sobie chłopaków...Przytulam się do szafy i ściany i wyobrażam sobie,że to męskie ramiona...Nienormalna chyba jestem...Już nie mogę.... :(...Mam 24 lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co na to TAROT Napisano Listopad 8, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malagga Napisano Listopad 8, 2006 ja od prawie roku... i tez wariuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mętlik w głowie Napisano Listopad 8, 2006 ja układam pasjansa. ale dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Takatamsobie 0 Napisano Listopad 8, 2006 Też tak mam. Tylko latek więcej. I samotnośc realna, nie papierowa, na papierze to mam przypisanego jakiegoś dupka. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Listopad 8, 2006 EEE tarot raz tak wychodzi raz tak.Wróżki(byłam u 3) też co innego mówią.Siedzę sama w tym domu i gniję...Szlag mnie trafia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutny. Napisano Listopad 8, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2560400&start=120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach