Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam się okraść

NIE DAJ SIĘ OKRAŚĆ, NIE MIEJ DZIECI!

Polecane posty

Gość nie dam się okraść

NIE DAJ SIĘ OKRAŚĆ, NIE MIEJ DZIECI! Oni chcą , abyś wydał na wychowanie dziecka ponad 300 tys. zł. na wychowanie i wykształcenie podatnika i płatnika złodziejskich składek. A TY ZDECHNIESZ Z GŁODU! A Twoje dziecko będzie pracować na emerytury moherów. górników, rolników i innyc roszczeniowców-pasożytów, milicjantów, 40 -letnich wojskowych i tp.

Gość pozur
ty jesteś chory(a) jak wyobrażasz sobie rodzinę bez dzieci

Gość nie dam się okraść
normalnie...... nie widziałaś takiej ?

Gość pozur
widziałam smutek w ich oczach , widziałam jak patrzyli na wózek z małym dzieckiem ,widziałam łzę w oku jak ktoś ich pytał kiedy pwiększy się rodzina

Gość chcialam nie miec
W tym kraju nie da się nie mieć dzieci, bo zostaniesz obciążony podatkami.

Gość nie dam się okraść
nie ćpaj więcej oki :) można normalnie żyć

Gość Lolek i Bolek
PIEKARZE NIECH NIE PIEKĄ CHLEBA A LEKARZE NIECH NIE LECZĄ I WOGÓLE NIC NIE RÓBMY

Gość bleeeeeeeeeeeeee
"Nie daj się okraść" - po co się urodziłeś? To jakaś koszmarna pomyłka. Byłoby jednego bachora mniej na tym świecie, a tak niestety.....

Gość nie dam się okraść
chodzi o dzisiejsze czasy i wyzysk ludzi...dobrze że coraz więcej mężczyzn podziela móju pogląd...

Gość miszkaa
przecież nie każdy musie miec dzieci.I wcalenie muszą mieć smutek w oczach i zaglądać do wózkow bo to ich wybór a nie konieczność.

Gość KN
ciekawe kto na Twoja emeryture sie złoży jak nikt nie bedzie miał dzieci!!!!!!!!!??????????????????????

Gość statystyczny facet
właśnie nie chcemy dzieci, trzeba na nie robić, a do tego żony w hipopotamy się zamieniaja....

Gość nie dam się okraść
słyszaleś o czymś takim jak oszczędności i lokaty ???

A ja bym chcala ;) Ale chcialabym tez, zeby moje dziecko mialo pelna i szczesliwa rodzine... A jak ma byc tak jak sie zapowiada to pojde chyba do jakiegos banku nasienia, czy cus :O :P

A jak Polska się wyludni i będziecie na starośc sami na pustkowiu to będziecie narzekać :P

Aż wreszcie Homo Sapiens będzie na skraju wymarcia. Naprawde tego chcecie? :P

Gość werta333
Do autora tego topiku: Ja mam dzieci, Ty może nie będziesz miał, jeśli nie dorośniesz. No i moje dzieci będą musiały na Ciebie zasuwać, kolego.

{ Twoje dziecko będzie pracować na emerytury moherów. górników, rolników i innyc roszczeniowców-pasożytów, milicjantów, 40 -letnich wojskowych i tp. } Nie wnikając w zawiłości rozumowania sejmu. Pogratulować światopoglądu. :o

Gość nie dam się okraść
spoko werta na mnie napewno nie bedą pracować.... ja moge pracować do 60 a potem będe miał takie oszczędności, że emeryture będe dawał na schronisko dla zwierząt........ al nie będe utrzymywał takich ludzi jak wyżej wmieniłem...

Ludzi jest znacznie więcej niż są to w stanie wytrzymać zasoby naturalne:O.Za 500 lat w Polsce 10000000 ludzi pewnie będzie i będzie przeludnienie:P. Ale do kretynów to nie dociera:P.

nie dam się okraść, nie pozwolę żeby ONI na mnie żerowali!!!! na złość babce niech mi uszy omarzną - mówi coś autorowi topiku to porzekadło? pasuje do twego sposobu myślenia jak ulał

Tak? To dlaczego mamy ujemny przyrost naturalny i ludzi jest w Polsce CORAZ MNIEJ ? Już za 30 lat ma nas być zaledwie 32 miliony. Dziękuje za takie "przeludnienie" :-o

\"Tak? To dlaczego mamy ujemny przyrost naturalny i ludzi jest w Polsce CORAZ MNIEJ ? Już za 30 lat ma nas być zaledwie 32 miliony. Dziękuje za takie \"przeludnienie\" \" Ale to nie na temat:P.A przyczyną tego jest bieda:P.Nie chodzi o to aby było dużo Polaków ale mało artabusów,Chińczyków itd.:P.

Może i prowokacja, ale także świetna okazja do wnerwiania Amanta :P